hacı bunlarda oyun açıyor ya 7 haziranda ondan. saldıracak konu arıyor. konuya bak zaten kendi kendine cevap verdiğini görürsün. gm olacak buda orada. normalde eleştiri yapmaya geldim ama şunun bu yorumunu görünce bunu yazmazsam olmaz dedim. amonra açacak bunlar 7 haziranda 110cap ondan böyle her konuya saldırırlar artık
eleştireceğim konu şu 18 yıldır demişsinizde. fotoğrafa bakınca 18 yıllık sro gözümde oluşmadı. 35+ olarak ben yazsam neysede sen nasıl 18 yıldır srodasın onu anlamadım. hadi onu geçtim element sistemi 110 cap te yoktu. stone geldi oyuna. şimdiki sro kitlesinin %80 i bilmez elementten stone yapmayı. yapsa bile %10 20 30 yanma değerlerinden bi haber. stone oluşturup %0 yanma oranına sahip olacaksa amenna ama, saçma bi eklenti olmuş. wizden başka race bilmeyen bir sro kitlesine karşı element sistemi ve 110 capte element olması biraz tuhaf. konu görseli aşırı büyük ve tamamen hızlıca bakıp geçtim bildiğimiz standart 110 cap işte. oynayacağımız bir oyun arıyordum ekip adına ama burasıda tatmin etmedi bizi. dedim ya akının yorumunu görünce yazmak istedim fikirlerimi. yoksa herkesin kendi oyunu bizi bağlamaz. biz en fazla bir oyuncu olarak eleştiririz veya bakar çıkarız. birde tabi 1x seven ve "pc de yoğun vakit geçirenler" için birebir güzel sw olmuş.