Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raiton Online | 120 Cap 13DG Emek Server | Drop System | Beta 13.01.2023 |Açılış 20.01.2023 Her Hafta 1500 Real TL Ödüllü Fortress War
İyi akşamlar. Açmış olduğunuz server açıkçası 3 4 kere okudum ve gerçekten çok hoşumuza gitti. Beta aşamasını ve oyunun açılışını heyecanla bekliyoruz.
İyi akşamlar. Açmış olduğunuz server açıkçası 3 4 kere okudum ve gerçekten çok hoşumuza gitti. Beta aşamasını ve oyunun açılışını heyecanla bekliyoruz.
Merhabalar , sizlere daha güvenilir ve daha iyi bir hizmet sunabilmek için ciddi anlamda bir girişimde bulunmaktayız . Maksadımız sistemimizde adaletli ve huzurlu bir ortam oluşturmak ve emektar playerlerin güvenini tazelemeye yöneliktir . Böylesine uzun soluklu bir sistem için erkenden başlangıç yapanlar çok şanslı olacaktır , hayırlı günler dileriz ...
güzel sisteme benziyor girmek isterim doğrusu her hafta düzenli 1500 TL kale ödülü ise bir ayrı hoş olmuş çünkü herkes vur kaç yapmanın derdinde şimdiden bol şans diliyorum bir an önce açılmasını dört gözle bekliyorum.
güzel sisteme benziyor girmek isterim doğrusu her hafta düzenli 1500 TL kale ödülü ise bir ayrı hoş olmuş çünkü herkes vur kaç yapmanın derdinde şimdiden bol şans diliyorum bir an önce açılmasını dört gözle bekliyorum.
Merhabalar, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için uğraşıyoruz. Sistemimizde emek harcayan player kadroların'ın bizler için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Zaman içerisinde her hafta düzenli devam edecek olan FTW ödülü yükseltilmiş olacaktır Böylesine uzun soluklu bir sistem için erkenden başlangıç yapanlar çok şanslı olacaktır , hayırlı günler dileriz..
Tanıtımınız güzel ve servere görüldüğü üzere önem gösterilmiş uzun soluklu emek server olacağından emin olduğumuz için ekibimle beraber sizinle birlikte olacağız. Herkese bol şans çünkü çok ihtiyacınız olacak 40_Haramiler
Tanıtımınız güzel ve servere görüldüğü üzere önem gösterilmiş uzun soluklu emek server olacağından emin olduğumuz için ekibimle beraber sizinle birlikte olacağız. Herkese bol şans çünkü çok ihtiyacınız olacak 40_Haramiler