Öncelikle degerli görüşünüz için teşekkür ederiz. İstemediginiz bir sistemi açtıgımız için oyunun tutmayacagını düşünmeniz oldukça mantıksız. Aylardık emek verdigimiz projeyi degerlendirmenizide anlıyorum istediginiz gibi bir oyun olmasını istiyorsunuz. Ama önceligimiz oyunun uzun vadede kalıcı olarak sürmesi. Oyunumuza Gelip gelmemek sizin güzel gönlünüze kalmış. Ama iddalıyız biz burda olacagız. 3/6 olarak değiştirmeyi düşünüyoruz tanıtımda güncellenecek takipte kalın.Limit olayina takildim ben eski bir oyuncu olarak 8 charimi pt yapip izlemeyi severim sanki herkes ayni karari almis gibi limit koyuyorrsunuz jop fortess e koy anladik ta normal oyuncuya sacmalik bu da tutmicak
kesinlikle güzel bir sw ama dedigine katılıyorum 8 li pt acılmalı diger zindan savaş vb. seylerde limit olmalı bu işlemler zor işlemler degimLimit olayina takildim ben eski bir oyuncu olarak 8 charimi pt yapip izlemeyi severim sanki herkes ayni karari almis gibi limit koyuyorrsunuz jop fortess e koy anladik ta normal oyuncuya sacmalik bu da tutmicak
merhaba ali bey pc limit 3 ip 6 olarak değişim sağladık sadece tanıtım konumuzda belirtilmedi bu , daha fazlası dengesizlik yaratacağı için bu düzeyde uygun olarak görüldü , elbet bir limit koyulmalı diğer türlü kimin bilgisayarı daha iyiyse o öne geçer değilmi , kimi pc 100 çara kadar açabilirkesinlikle güzel bir sw ama dedigine katılıyorum 8 li pt acılmalı diger zindan savaş vb. seylerde limit olmalı bu işlemler zor işlemler degim
Çok doğru serverin akıbeti için en iyisi 8 veya 16 limit olacaktır.100 limit yapmiyorsunuz sonucta en azindan 8 limit olsa uzun soluklu olur
adamsin vesselamBen anlamıyorum her server Kervan yollarını silmiş yok illa hotan Jangan yolu yapacaksın. Öncelikle neden bunda ısrar ediliyor 1. Neden illa milleti fight vs zorlamaya çalışıyorsunuz 2. Fight atmak isteyen o fight'ı her türlü bulur 3. Tief her zaman oyunda olur çünkü milletin derdi ... yapmaktır. Oyunda Hunter olunmaz çünkü sıkıcı olur asıl Hunterlar için bir şeyler yapılması gerekirken bu sistemde özellikle solo traderlik yapmak isteyenleri tek bir yola yada partilerin içine atarak serverların erken kapanmasına neden oluyorsunuz. Gerçekten uzun soluk isteyen bir ekip Job işlerine asla müdahale etmez bunu bilin buda bir haftalık bir server olacaktır ve her serverın arkasında belki bir sunucu şirketi var. Çalışanlarını sunucu açıyor gibi göstertip tieflere traderlere yem ederek milletin 1 hafta oynayıp sıkılmasına neden oluyorlar ve gelen paralara bakıyorlar.... Vurgunu yapıp aynı serveri 80 cap döndürüyorlar. Dediğim gibi büyük ihtimal bütün serverlar bir şirketten çıkma. İyi günler bu kadar kopyala yapıştır olmaz artık yeter. Bu arada yabancı serverlarda aynı hepsi bir birinin ikizi sadece cap farkı olursa oluyor. O Jangan Hotan yolu bi yamulsada kurtulsak. Arkadaş traderlik yolundan ne istiyorsunuz aç bütün şehirleri bulmak isteyen thieves bulmak zorunda trader adama kolay yem olmak zorunda değil. böyle serverları oynamayın özellikle traderliği solo yapmak istiyorsanız kısaca sro oynamayın haftanıza yazık. Ha böle saçma sapan edit yapılmayan tüccar noktalarına ellenmemiş orjinal bir server bulursanız bilin o gerçekten oyuncu birinin yaptığı bir serverdır.