Neler yeni
JollyZone 110 Cap CH & EU | Original System | Play2Win & Job Based | Coming Soon

Neworld Online 120 CAP EU & CH | Coin System & New Dungeon , JOB System |Silk Satış | 13DG Moon & Sun | Oyna ve Kazan !! | Grand Opening 17.11.2023

NeWorld

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Selen
Soyad
Yılmaz
Discord

mavt8rq.jpg

FACE-min.jpgD2D2-min.jpgDC-min.jpg
hyvcvzj.jpg

Ekli dosyalar

• FACE-min.jpg
    FACE-min.jpg
    14.1 KB · Görüntüleme: 558
Son düzenleme:

WarHammer

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Soykan
Soyad
Ser
Discord
Limit olayina takildim ben eski bir oyuncu olarak 8 charimi pt yapip izlemeyi severim sanki herkes ayni karari almis gibi limit koyuyorrsunuz jop fortess e koy anladik ta normal oyuncuya sacmalik bu da tutmicak

NeWorld

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Selen
Soyad
Yılmaz
Discord
Limit olayina takildim ben eski bir oyuncu olarak 8 charimi pt yapip izlemeyi severim sanki herkes ayni karari almis gibi limit koyuyorrsunuz jop fortess e koy anladik ta normal oyuncuya sacmalik bu da tutmicak
Öncelikle degerli görüşünüz için teşekkür ederiz. İstemediginiz bir sistemi açtıgımız için oyunun tutmayacagını düşünmeniz oldukça mantıksız. Aylardık emek verdigimiz projeyi degerlendirmenizide anlıyorum istediginiz gibi bir oyun olmasını istiyorsunuz. Ama önceligimiz oyunun uzun vadede kalıcı olarak sürmesi. Oyunumuza Gelip gelmemek sizin güzel gönlünüze kalmış. Ama iddalıyız biz burda olacagız. 3/6 olarak değiştirmeyi düşünüyoruz tanıtımda güncellenecek takipte kalın.

Son düzenleme:

CHARACTER

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
nihat
Soyad
bolat
Discord
120 CAP özlemişim ya bekliyorum

NeWorld

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Selen
Soyad
Yılmaz
Discord
Tanıtım Konumuz Güncellendi.
-Yeni Eventler Eklendi.
-Yeni Uniqueler Eklendi.
-Açılış tarihimiz belirlendi.
+++

wermiciyeli01

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Mehmet
Soyad
Çalış
Discord
Sistem guzel ama pc limit 4 olursa gelirim

Alessi

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Bayram
Soyad
Altıntaş
Discord
Başarılı bir proje olmuş bol eğlenceli oynamak dileğiyle emeğinize sağlık

dreamprince28

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
murat
Soyad
koyu
Discord
Beklemedeyiz arkadaşlarlarımızla beraber ordayız inşallah

oguz8124

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Oğuzhan
Soyad
YEŞİLDAĞ
Discord
Uzun süredir 120 bekliyordum bu sistemde özellikle. Bence gayet güzel olacak şimdiden ellerinize sağlık.

Icardı0

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Icardı
Soyad
Saplayanoğulları
Discord
120 cap özlemiştik yarışmacı arkadaşlara başarılar

jevobey

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Nihat Bilgin
Soyad
Varol
Discord
Verrr Yansın dayı sonunda güzel bir 120 Açılıyorrr Esseecezzzzzzzzzzzzzz

46samet

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Samet
Soyad
Kır
Discord
Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum 😍😍

Sro sevdalısı

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Kamil
Soyad
Ovic
Discord
Sonunda beklediğim tarzda 120 cap 1 guild olarak gelecez rekabet etmeyi bilen guildleri bekleriz

wrong11

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Osman
Soyad
Dnc
Discord
Sonunda Kaliteli bir 120 cap geldi :)

NGUEDIT

Aileden Biri
Grafiker
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Bayram Ali
Soyad
Koçak
Discord
Başarılarınızın Devamını Diliyorum. Sizinle Çalıştıgımız süre zarfında ekibinizin ne kadar geniş çaplı oldugunu gördüm. Ekip çalışmanızıda taktir ediyorum.
İstediginiz yerlere varacagınızı Düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun <3 <3 Sizin gibi müşteriler ile çalışmak gurur verici.

ali1713

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
ali
Soyad
çalışkan
Discord
sn. selen pc limit dogru bir şey degil bir kişinin mac adresini almak yasal degil bu bilindigi halde neden hale uygulanmakta.

ali1713

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
ali
Soyad
çalışkan
Discord
kesinlikle güzel bir sw ama dedigine katılıyorum 8 li pt acılmalı diger zindan savaş vb. seylerde limit olmalı bu işlemler zor işlemler degim

NeWorld

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Selen
Soyad
Yılmaz
Discord
kesinlikle güzel bir sw ama dedigine katılıyorum 8 li pt acılmalı diger zindan savaş vb. seylerde limit olmalı bu işlemler zor işlemler degim
merhaba ali bey pc limit 3 ip 6 olarak değişim sağladık sadece tanıtım konumuzda belirtilmedi bu , daha fazlası dengesizlik yaratacağı için bu düzeyde uygun olarak görüldü , elbet bir limit koyulmalı diğer türlü kimin bilgisayarı daha iyiyse o öne geçer değilmi , kimi pc 100 çara kadar açabilir :D

JuliaCesar

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
ES
Soyad
Ü
Discord

generaus

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
eray
Soyad
kasap
Discord
Sw çok güzel ve hoşuma gitti uzun zaman oldu böylesine soluksuz bir sw oynamayalı ama bi sıkıntı var pc limit sıkıntısı genel olarak artık sıkıldığımızı belirtmek isterim çoğu player pc limitinin kaldırılmasını istemekte ve en kötü 20/10 yapın ve zaten eventlerde pc limit 1 koyuyorsunuz olması gereken gibi ama giriş kısmını da bizlere bırakınız. artık öyle zar zor 2 3 çar açan pc kalmadı kaldıysa bile tek tük bundan dolayı koymasanız daha iyi bu artık çoğu genel olarak playerleri sıktı Yönetim ekibinize tavsiyem bunu oylama yapınız pc limiti dc üzerinden ve ona göre kara veriniz ekibimiz var pc limit sw lere gitmiyoruz artık arabların veya yabancı swlerde p limit olmadığı için oralarda oynamayı seçiyoruz ve paramızda onlara gidiyor hiç değilse türkler açtıysa pc limit kaldırınız ki swlerden tat alalım.( DC ÜZERİNDEN LÜTFEN ANKET YAPINIZ PC LİMİT İÇİN)

WarHammer

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Soykan
Soyad
Ser
Discord
Görüyorum ki pc limit olayi baya bi dertmiş dediğim gibiymiş... ve hala aynı fikirdeyim playeride dusunen sistem gerekli imiş... değilmi.

NeWorld

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Selen
Soyad
Yılmaz
Discord
değerli arkadaşlar pc limitimiz 3/6 olarak değiştirildi lakin bunun daha fazla olmamasının sebebi ne kadar limit artırılırsa buna görede coin sistemde olduğu için , kolaylaşacağı. mob coin her 1 mod'da 1 olarak kesin drop şeklinde olduğu için bir kişi ne kadar çar açarsa o kadar kolay elde edecek buda rekabetin ömrünü kısaltır , bu yüzden ideal bir limit koyulup buna göre fiyatlandırma yapalıyız ki itemlerde, bir rekabet ve belli bir seviyede zorluğu olsun , anlayışınız için teşekkür ederim <3

Ravella

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Onur
Soyad
Demir
Discord
Ben anlamıyorum her server Kervan yollarını silmiş yok illa hotan Jangan yolu yapacaksın. Öncelikle neden bunda ısrar ediliyor 1. Neden illa milleti fight vs zorlamaya çalışıyorsunuz 2. Fight atmak isteyen o fight'ı her türlü bulur 3. Tief her zaman oyunda olur çünkü milletin derdi ... yapmaktır. Oyunda Hunter olunmaz çünkü sıkıcı olur asıl Hunterlar için bir şeyler yapılması gerekirken bu sistemde özellikle solo traderlik yapmak isteyenleri tek bir yola yada partilerin içine atarak serverların erken kapanmasına neden oluyorsunuz. Gerçekten uzun soluk isteyen bir ekip Job işlerine asla müdahale etmez bunu bilin buda bir haftalık bir server olacaktır ve her serverın arkasında belki bir sunucu şirketi var. Çalışanlarını sunucu açıyor gibi göstertip tieflere traderlere yem ederek milletin 1 hafta oynayıp sıkılmasına neden oluyorlar ve gelen paralara bakıyorlar.... Vurgunu yapıp aynı serveri 80 cap döndürüyorlar. Dediğim gibi büyük ihtimal bütün serverlar bir şirketten çıkma. İyi günler bu kadar kopyala yapıştır olmaz artık yeter. Bu arada yabancı serverlarda aynı hepsi bir birinin ikizi sadece cap farkı olursa oluyor. O Jangan Hotan yolu bi yamulsada kurtulsak. Arkadaş traderlik yolundan ne istiyorsunuz aç bütün şehirleri bulmak isteyen thieves bulmak zorunda trader adama kolay yem olmak zorunda değil. böyle serverları oynamayın özellikle traderliği solo yapmak istiyorsanız kısaca sro oynamayın haftanıza yazık. Ha böle saçma sapan edit yapılmayan tüccar noktalarına ellenmemiş orjinal bir server bulursanız bilin o gerçekten oyuncu birinin yaptığı bir serverdır.

umut22

Aileden Biri
Aileden Biri
Captain
Ülke
TÜRKİYE
Ad
umut
Soyad
kara
Discord
pc limiti kalksın

Hazar

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
FRANSA
Ad
MC
Soyad
U
Discord
Ben anlamıyorum her server Kervan yollarını silmiş yok illa hotan Jangan yolu yapacaksın. Öncelikle neden bunda ısrar ediliyor 1. Neden illa milleti fight vs zorlamaya çalışıyorsunuz 2. Fight atmak isteyen o fight'ı her türlü bulur 3. Tief her zaman oyunda olur çünkü milletin derdi ... yapmaktır. Oyunda Hunter olunmaz çünkü sıkıcı olur asıl Hunterlar için bir şeyler yapılması gerekirken bu sistemde özellikle solo traderlik yapmak isteyenleri tek bir yola yada partilerin içine atarak serverların erken kapanmasına neden oluyorsunuz. Gerçekten uzun soluk isteyen bir ekip Job işlerine asla müdahale etmez bunu bilin buda bir haftalık bir server olacaktır ve her serverın arkasında belki bir sunucu şirketi var. Çalışanlarını sunucu açıyor gibi göstertip tieflere traderlere yem ederek milletin 1 hafta oynayıp sıkılmasına neden oluyorlar ve gelen paralara bakıyorlar.... Vurgunu yapıp aynı serveri 80 cap döndürüyorlar. Dediğim gibi büyük ihtimal bütün serverlar bir şirketten çıkma. İyi günler bu kadar kopyala yapıştır olmaz artık yeter. Bu arada yabancı serverlarda aynı hepsi bir birinin ikizi sadece cap farkı olursa oluyor. O Jangan Hotan yolu bi yamulsada kurtulsak. Arkadaş traderlik yolundan ne istiyorsunuz aç bütün şehirleri bulmak isteyen thieves bulmak zorunda trader adama kolay yem olmak zorunda değil. böyle serverları oynamayın özellikle traderliği solo yapmak istiyorsanız kısaca sro oynamayın haftanıza yazık. Ha böle saçma sapan edit yapılmayan tüccar noktalarına ellenmemiş orjinal bir server bulursanız bilin o gerçekten oyuncu birinin yaptığı bir serverdır.
adamsin vesselam

adembtn16

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
adem
Soyad
bütün
Discord
s.a admin benım 2 pc var limit yuksetebılırmısınız ??