bayram ali koçak,güzel kardeşim, sen hiç yapıcı ve çözümleyici bir diyalog kurmayı bilmiyormusun ?daha en başta, görseli senin geliştirdiğini düşünerek bak ne güzel, eline sağlık demişim, güzel görsel demişim, , joymaxa ait bir oyunun sahnesinde orjinal eser sahibi joymaxın izni olmadan tasarımlarında kullanıyorsan ve telif ibaresi © ,creative commons lisansınsa sahip değilsen, senin görsellerinin, senin tarafından bir türev eser kapsamında olmadığı açıktır, yanlış anlama benim yerimde başka biri olsa , yukarıdaki yorumuna şuan avuçlarını ovuştururdu, ben seninle polimiğe girmek istemiyorum dedikçe, sen koltuklarını kabartıyorsun. açıkça bu yukarıdaki yorumunda, sahsıma karşı "sizin gibi çapsız insanlar" diyerek sahsi kişilik ve özlük haklarıma ,türevi olarak hak sahibi olmadığın halde"bilerek çalınmış", diyerek kullandığın ifadede sahsıma hırsızlık suçlaması ile sahsima iftira, türev eser ve fikri mülkiyet olarak bir hak sahipliğinin olmamana ragmen "emek verilen bir işi sizin gibi çapsız insanlar adamların konularına girerek izin almadan alarak kendi konularına ekliyor. Buna Alenen hırsızlık deniliyor" diyerek kullandığın "alalen hırsızlık" ifadede yine iftira suçu."Üzücü bir durum oyuncularınız adına üzülüyorum böyle igrenç bir yöneticilerin oyununda bulunacaklar." ifadende"oyuncularınız adına üzülüyorum" ve"" böyle igrenç bir yöneticilerin" ifade söyleminde, sahsıma toplum karşısında hakaret, ve toplum karşısında itibarsızlaştırma suçu,içinde maşallah bir tehdit yok. ,, varsa türev eser ve fikri mülkiyet olarak bir hak sahipliğin, resmiyette bunu sahsıma iletebilirsin, işte o zaman kaldırırım, benim yükümlülüğüm düşer. peki sen bu söylemlerinle özür bile dilesen yükümlüğün düşmez. bu yüzden bazen insanlarla konuşurken, ifadelerine ve üsluplarına dikkat etmelisin. benim seninle bir problemim yok. sen durduk yere geldin pireyi deve yaptın, ben seni yaşından dolayı değil, uslubundan dolayı tiye almak istemedim. hadi kolay gelsin, umarım konu kapanmıştır.