- Ülke
- TÜRKİYE
- Ad
- Ancient
- Soyad
- Discord
3.67 yıldız(lar)
3 Değerlendirme
Teşekkürler, yorumun bizi motive etti,Ancient Online’da görüşmek dileğiyle!Sade hoş güzel bir 1x sunucu tebrik ederim
IGN: Maybeline
Ancient Online'da görüşmek üzere!Başarılar beğendim açılışta görüşmek üzere
IGN: Bossy
Güzel tanıtım konusu, uzun zamandır bu tarz oynamamıştım
IGN: Chew Teşekkürler! Beğenmene sevindik, özlediğin heyecanı Ancient Online’da fazlasıyla yaşayacaksın!
Onaylandı![]()
Başarılar beğendim açılışta görüşmek üzere
IGN: Bossy Teşekkürler! Beğenmene sevindik. Açılışta görüşmek üzere!
Onaylandı![]()
Teşekkürler! Gerçekten efsane bir deneyim olacak. Hep birlikte bu maceraya hazırız!Uzun zaman sonra 90 EU & CH çok iyi gelecek, hayırlı olsun
IGN: Jaggz
Güzel yorumun ve desteğin için teşekkürler! 7 Mart'ta görüşmek dileğiyle, bol şanslar!Uzun zaman sonra 90 EU & CH çok iyi gelecek, hayırlı olsun
IGN: Jaggz
Teşekkürler.Başarılar, bol şanslar![]()
Güzel yorumun ve desteğin için teşekkürler! 7 Mart’ta görüşmek üzere, bol şanslar!Sade hoş ve güzel
IGN: Decay
Thank you! We're glad you like it! Get ready for an amazing experience ahead!What a server wow. I like thread
IGN: Makina
Bunu duyduğumuza çok sevindik! Ancient Online senin gibi oyuncularla daha da güçleniyor. Hemen oyuna başlamana çok sevindik, harika bir macera seni bekliyor! 07MART 21:00 (GMT+3)Yıllardır aradığım serverin Ancient Online olduğunu yeni öğrendim ve vakit kaybetmeden hemen indirdim.
IGN: ExcellenTR
Güzel yorumun ve desteğin için teşekkürler!Mükkemel sw beyler betasından çıkasım gelmedi
IGN: Catch
Hadi Açın da ne zamandır böyle zor sw bekliyozzzz gelsina rtık 90 cap issro system oyun misss budur yıllarca sürsün lwl atlatmalı olsun satışlar herşey eskisi gibi olucak gözküyor bozmayın lütfen isro system kalsın
Güzel yorumun için teşekkür değerli insan ,heyecanınızı paylaşıyoruz!90 Cap iSRO sistemiyle tam da özlenen deneyimi sunuyoruz. Yıllarca sürecek sağlam bir macera sizi bekliyor!
![]()
Teşkkürler, bol şans. OnaylandıNİCE SERVERRR <333
IGN : SaR1
Teşkkürler, bol şans. OnaylandıGayet iyi
IGN: Thunder
Güzel yorumlarınız için teşkkürler, bol şans. OnaylandıEskileri özleyenler için on numara bir oyun
IGN : FTV_UTD
Thank you! Good luckGood server, bunch of active people grinding from start, even better since last patch!
IGN: Coner
BU KONUYU ACIKLIGA GETIRELIM SEVGILI GM SENDEN YORUMLARINI BEKLIYORUM VEDE SANA HODRI MEYDAN DIYORUM GEREKEN CEVABI VERMEN GEREKIYORKESINLIKLE GIRMEYIN ADIL BIR YONETIM YOK OYUNDA 1GUILD VAR GM ONLARIN SOZUNDEN CIKMIYO SOLO OYUNCULAR SAKIN GIRMESIN DEYMEZ BIR OYUN GM YUZUNDEN ADIL oldugunna Inanmayn sakın 2004den buyana oynu oyrım SIZE SS ATARIM GEREKEN SS ADIL DEYIL SAKIN GIRMEYIN
Merhaba, JoymaxTR ailesine hoş geldiniz. Görüyoruz ki bir reklam engelleyici kullanıyorsunuz. JoymaxTR, oyun tanıtımları ve reklamların bir arada olduğu bir platformdur ve bu reklamlar sayesinde sizlere daha geniş bir oyun dünyası sunabiliyoruz. 🎮
Reklam engelleyicinizi kapatarak, JoymaxTR'nin sunduğu oyun tanıtımlarını ve içerikleri destekleyebilirsiniz. Bu, hem topluluğumuza katkıda bulunmanızı sağlar hem de tüm içeriklere sorunsuz bir şekilde erişmenize yardımcı olur. 💖
👉 AdBlock'u Kapat ve JoymaxTR'nin Keyfini Çıkar!
Teşekkür eder, Keyifli forum deneyimleri dileriz. 😊