Neler yeni

XİAN SİLKROAD | 90 CAP Only CH | 2.5x Rate | Old School | BÜYÜK AÇILIŞ 26.07.2024 21:00 ! 5.000 + ONLINE !

ByMrNz

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Captain
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Forex
Soyad
Discord
Header.gif

1-BUTTONS.png
3-DISCORD.png 2-WEBSITE.png 4-FACEBOOK.png
5-BUTTONS.png

YhTHgab.jpg

JU6Vcab.png

3Pra4.png

k0Xifab.jpg

O0jqdab.jpg

tEljaab.jpg

6hMdkQOG13A.png

EvPpbab.jpg

xGA1aab.jpg

JeNAgab.jpg

4v7Mcab.jpg

gueRcab.jpg

Dbk3aab.jpg

xBjHfab.jpg

Uiuwaab.jpg

JI9Qfab.jpg

17.png

87MYaab.png

M0wCcab.png

Son düzenleme:

qinlen

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Salih
Soyad
Cetin
Discord
salihcoff
Gerçekten harika bir konsept var, eğlenceli bir oyun lakin benlik olmadığını düşündüğüm için bırakma kararı aldım ve üstümdeki eşyaları oynayan diğer insanlara verdim, kalan paramı da bir kaç kişiye vermek istedim ve discord sunucusu üzerinden sohbet kanalında yazdım. Bunu yapmadan önce de kuralları kontrol ettim ki bazı sunucular kullanıcıların etkinlik yapmasına izin vermiyor, böyle bir şey varsa yapmayayım dedim. Kurallarda herhangi bir alakalı konu olmadığını gördüm ve mesajı attım. Bir kaç kişinin pazarından eşyalarını aldım. O sırada bir destek ekibi tarafından mesajıma alıntı yapılarak kullanıcıların etkinlik yapmasının yasak olduğu mesajı geldi. Üzerine kurallar sayfasını paylaştım ve böyle bir şey göremediğimi belirttim. Oyuna döndüm ve ardından bir dakika geçmeden HWID alarak uzaklaştırıldım. Uzun zamandır oynuyorum ve ilk kez bir oyunda yasaklanma deneyimi yaşadım. Ardından Discord' a döndüm ve "yazmaması yasak olduğu anlamına gelmez, etik değil ve biz ne istersek onu yazarız" şeklinde amatörce ve saygısızca bir kırmızı etikete sahip biri tarafından mesaj yazıldığını gördüm. (Sanırım Head-Support ekibinden biri)

Böyle bir yoruma cevap verilecek insan olmadığını düşündüm ve cevap dahi vermeden sunucudan ayrıldım.

Uzun lafın kısası, oyun sahibi bu kişilerin böyle saygısız ve profesyonel iletişimden bir haber insanlar olduğundan haberdar mı emin değilim, elbette sahibinin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama bu kişiler kendisini bir gün dibe çekecektir. Uzun ömürlü bir sunucunun yolu profesyonel iletişim ve yönetim ile birlikte olur. Ne yazık ki böyle bir ekip profesyonelliğin yakınından bile geçmiyor.

Bol şanslar.

KieKie18x

ByMrNz

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Captain
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Forex
Soyad
Discord
Gerçekten harika bir konsept var, eğlenceli bir oyun lakin benlik olmadığını düşündüğüm için bırakma kararı aldım ve üstümdeki eşyaları oynayan diğer insanlara verdim, kalan paramı da bir kaç kişiye vermek istedim ve discord sunucusu üzerinden sohbet kanalında yazdım. Bunu yapmadan önce de kuralları kontrol ettim ki bazı sunucular kullanıcıların etkinlik yapmasına izin vermiyor, böyle bir şey varsa yapmayayım dedim. Kurallarda herhangi bir alakalı konu olmadığını gördüm ve mesajı attım. Bir kaç kişinin pazarından eşyalarını aldım. O sırada bir destek ekibi tarafından mesajıma alıntı yapılarak kullanıcıların etkinlik yapmasının yasak olduğu mesajı geldi. Üzerine kurallar sayfasını paylaştım ve böyle bir şey göremediğimi belirttim. Oyuna döndüm ve ardından bir dakika geçmeden HWID alarak uzaklaştırıldım. Uzun zamandır oynuyorum ve ilk kez bir oyunda yasaklanma deneyimi yaşadım. Ardından Discord' a döndüm ve "yazmaması yasak olduğu anlamına gelmez, etik değil ve biz ne istersek onu yazarız" şeklinde amatörce ve saygısızca bir kırmızı etikete sahip biri tarafından mesaj yazıldığını gördüm. (Sanırım Head-Support ekibinden biri)

Böyle bir yoruma cevap verilecek insan olmadığını düşündüm ve cevap dahi vermeden sunucudan ayrıldım.

Uzun lafın kısası, oyun sahibi bu kişilerin böyle saygısız ve profesyonel iletişimden bir haber insanlar olduğundan haberdar mı emin değilim, elbette sahibinin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama bu kişiler kendisini bir gün dibe çekecektir. Uzun ömürlü bir sunucunun yolu profesyonel iletişim ve yönetim ile birlikte olur. Ne yazık ki böyle bir ekip profesyonelliğin yakınından bile geçmiyor.

Bol şanslar.

KieKie18x
Oyun içerisinde bireysel etkinlik yapmak bütün sunucularımızda yasaktı. Bundan önceki sezonlarda öyle bundan sonrakilerde öyle olacak. Yöneticinin size bu yasak bunu yapamazsınız demesi davranışın yasak olduğunu gösterir. Herhangi bir yerde yazması gerekmiyor ki bunu her sunucuda hemen hemen görebilirsiniz. Yapmış olduğum projelerin geçmişine bakarsanız uzun soluklu mu yoksa haftalık sunucularmı bunlarla alakalı bilgiye sahip olabilirsiniz. Hwid ban atılma sebebinin kullanıcılar ve oyun içerisinde supporter arkadaşlarımızın sizi uyarması sizinde oyun içerisinde ban atılırsa atılsın umrumda değil der gibi bir tavrınızın olması. Yoksa her item dağıtan bu şekilde direkt hwid ban yemiyor. Chat ban ile cezalandırılıp birdaha yapmaması için uyarı veriliyor.

N3d_St4rK

Aileden Biri
Aileden Biri
Ad
Serkan
Soyad
Karakan
Discord
Emek sw güzel ve özenle hazırlanılmış. Anında destek sağlanılıyor.
N3d_St4rK

emreakbulut

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
emre
Soyad
akbulut
Discord
ellerine saglık....

Nick: UnaBommber

bebeto092

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Burhan
Soyad
Gökçe
Discord
Oyunu oynadım üzerine donate attım sw iyidir dedim ama...... kervan çeken yok thief var herkesin slotta olduğu söyleniyor ama tamam eyvallah botlar var oyunda ama kimse bişey yazmıyor +16k player yazıyor globak akmıyor mesela x sw açıldıgında herkes 1. olmak için yarışır bu arkadaşların swsinde bildiğin 15k BOT VAR !!!!! PARTY FORM 1-8 olarak 10 PAGE ama hepsi bot oynanmayacak kadar kötü... BOTROAD olmuş insanları kandırıyorlar oyunun dolulukla alakası yok.

Vorax

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
POLONYA
Ad
Mateusz
Soyad
Pettka
Discord
I returned to the game after a 15-year break, nostalgia has returned 😁

ID: Vorax

bebeto092

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Burhan
Soyad
Gökçe
Discord
Hayır birde buraya sw çok güzel olmuş vs yazıyorlar onlarda bot mesela :DD

mysticking0707

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
hüseyin
Soyad
sezer
Discord
GÜZEL BİR OYUN TAVSİYE EDERİM BAŞLAMANIZI
Nıck: FeeLMyLove

schizopi

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
furkan
Soyad
mutlu
Discord
Merhaba Silkroad severler!

Son dönemde Xian Silkroad serverında oynama şansı buldum ve bu serverla ilgili deneyimlerimi paylaşmak istedim. Eğer hala denemediyseniz, Xian serverinı kesinlikle tavsiye ederim!

Öncelikle, serverın stabilitesi gerçekten etkileyici. Oynarken neredeyse hiç lag ya da kesinti yaşamadım. Bu, oyunun akıcılığı ve keyfi açısından çok önemli bir unsur. Xian, bu konuda gerçekten övgüyü hak ediyor.

Serverın oyuncu kitlesi de oldukça aktif ve dostça. Herkes birbirine yardımcı olma konusunda istekli ve sürekli olarak etkinlikler düzenleniyor. Bu, oyunun topluluk hissini artıran önemli bir faktör.

PVE ve PVP dengesi de çok iyi sağlanmış. Görevlerde ilerlerken ya da diğer oyuncularla kapışırken oyun dinamikleri gayet adil ve eğlenceli. Server yöneticileri, bu dengeyi sağlamayı başarmış ve sürekli olarak oyun deneyimini geliştirmeye odaklanıyorlar.

Tavsiye olarak, yeni başlayan oyuncular için serverın forumlarına ve Discord kanalına katılmalarını öneririm. Bu platformlarda birçok rehber ve ipucu paylaşılıyor, ayrıca toplulukla etkileşim kurmak için harika bir yer.

Xian Silkroad serverı, hem eski Silkroad oyuncuları hem de yeni başlayanlar için mükemmel bir deneyim sunuyor. Eğer hala bu serverı denemediyseniz, kesinlikle bir şans vermenizi öneririm!

İyi oyunlar!

Nick : Schizopi

stark4645

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Recep
Soyad
Çakır
Discord
Yine güzel bir çalışma olmuş.Beraber güzel günlere. LordStarkz

savagehuman4

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
süleyman
Soyad
sezer
Discord
Elinize saglık guzel bır proje olmuş
Spectra

coko22

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Mehmet
Soyad
güzel
Discord
Pravite server dünyasın'da görebiliceğiniz en iyi sw ___________LeaK

bebeto092

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Burhan
Soyad
Gökçe
Discord
Hala bot atıyorlar ulan insan az biraz utanır....

recep123

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
recep
Soyad
tasır
Discord

bodin123

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
BOLİVYA
Ad
Jeverson
Soyad
Ferraira
Discord
very TOP server!

IGN - NOIS

Korqusuz

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Enes
Soyad
Kaplan
Discord

Korqusuz

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Enes
Soyad
Kaplan
Discord
Sv 10 numara 5 yıldız olmuş yapanın ve yapımında yardım eden emeği geçenlerin ellerine sağlık bot atıyor diyenler boş yapmayın kedi uzanamadığı çiğere mundar dermiş StrykeR_

Killercs

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
YEMEN
Ad
Ahmed
Soyad
Ibrahim
Discord
Nice 90 cap server with good management: Killer

Karlos

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Burak
Soyad
İdin
Discord
Mükemmel bir sw tam tadında Nick:Necromansi

danke41

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
emre
Soyad
açıkgöz
Discord
Sw çok güzel herkesi bekleriz

adnen

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Mete
Soyad
Şahin
Discord
Harika bir oyun olmuş geç kalmadiniz kesnlkle 3 haftadır oynuyorum şuan çok iyi gidişat nick: Jeomed

wartime58

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
ali
Soyad
kılıç
Discord
İsroya rakip bir sunucu olmuş elinize sağlık.
Fying___x3

caphao02

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
VİETNAM
Ad
Dong Tien, Yen Phong, Bac Ninh
Soyad
Sơn
Discord
Best sro map 90 ever! IGN: GaRung

httpvahit

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Vahit
Soyad
Hatipoğlu
Discord
Solo olarak buradayım ve oyun zevkini güzel yaşıyorum önerilir ErrorisT

AmonRa00

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
serhan
Soyad
turhan
Discord
Bomba gibi gidiyor maşallah.
IGN: Amon

Scrubie

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Ömer
Soyad
YÜCEER
Discord
Eski zamanlardaki uzun uzun farmlı kasmaların özlemini gideren server :)

Oyun içi Nick : Scrubie

rF4ewa

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Samet
Soyad
Karabulut
Discord
Başarılı proje ve süreklilik için teşekkürler

# Karabulut

comolokko41

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
kral
Soyad
faruk
Discord
güzel server, kalabalık. hard rate oldschool. başarılı.
IGN: Zajebiscie

alejjandro49

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
mahsun
Soyad
sdadas
Discord
güzel oyun olmuş :)
nick: kuscu

ByMrNz

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Captain
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Forex
Soyad
Discord
Oyunu oynadım üzerine donate attım sw iyidir dedim ama...... kervan çeken yok thief var herkesin slotta olduğu söyleniyor ama tamam eyvallah botlar var oyunda ama kimse bişey yazmıyor +16k player yazıyor globak akmıyor mesela x sw açıldıgında herkes 1. olmak için yarışır bu arkadaşların swsinde bildiğin 15k BOT VAR !!!!! PARTY FORM 1-8 olarak 10 PAGE ama hepsi bot oynanmayacak kadar kötü... BOTROAD olmuş insanları kandırıyorlar oyunun dolulukla alakası yok.
Ufak atta civcivler yesin. Global x sunucular gibi 5 10 silk değil 11 adet 200 silk. Oyun yeterince dolu yorum yapmak için yorum yapmayın. Beğenmediyseniz adam gibi esc exit atın.

alkan1606

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Berke
Soyad
Alkan
Discord
ialkan
Sistem güzel akıyo maşallah :D
IGN: ALBATRAOZ

GangsTeR

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
mehmet
Soyad
cağrı
Discord
Server Çok güzel level kasma olayını tadına vara vara kasıyorsunuz başarılarınızın devamını diliyorum.

Nick: 0oGANGSTERo0

ByMrNz

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Captain
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Forex
Soyad
Discord

giangdx

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
VİETNAM
Ad
giangdx
Soyad
Dinh
Discord
Hi! first time in the game. i like Xian Sro, Ths for GM.
ING: giangdx

mcelik43

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Muzaffer
Soyad
Çelik
Discord
1 ay sonunda 90 olmak harbi emek harcadım tesekkurler AnqeLina

bebeto092

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Burhan
Soyad
Gökçe
Discord
Seni araştırdım kaçıncı serverin kardeşim sayamadım.... Hala bot atıp yazı yazdırıyorsun şu siteye. Neyse sana param geçti ya haram zıkkım olsun.

ByMrNz

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Captain
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Forex
Soyad
Discord
Seni araştırdım kaçıncı serverin kardeşim sayamadım.... Hala bot atıp yazı yazdırıyorsun şu siteye. Neyse sana param geçti ya haram zıkkım olsun.
Kendi yazdığınız hikayeleri anlatmayı çok seviyorsunuz. Discord'a gir event kısmına bak ondan sonra bot mu değil mi öyle yorum yap. Benim 2015'ten beri 26. Projem hepside oyuncusu bitene kadar devam etti. Bilgisizliğinizle bilgiliyim kafasına girip birde komik komik yorumlar yapıyorsunuz.

Monastic

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
rıdvan
Soyad
cınar
Discord
41728 kodlu hatayı nasl gıderebılırım yardımcı olurmusunuz

SmtAli

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
AZERBAYCAN
Ad
Samet
Soyad
Ali
Discord
Kalitenin Tek adresi Xian
ByMrNz Farkı 👍
İGN:LegioNN

Raider_Owl

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Akın
Soyad
Baltürk
Discord
Yıllar sonra ilk defa kalabalık olduğu ve eskiyi yad etmek adına bu private server’a başladım. Slotların dolu olması, şehirlerde stalların olması, party kısmında farklı yerlerde kurulan partylerin olması, kervan ruhu gibi bir çok eski elementi tattım sv’de.

Nick: RaiderOwl

cango321

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Canberk
Soyad
Gürbüz
Discord
G

Bol şanslar.

KieKie18xgüzel bir çalişma olmuş başarılar
TaRaNTuLa

cango321

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Canberk
Soyad
Gürbüz
Discord
G

Bol şanslar.

Güzel bir çalışma olmuş başarılar

TaRaNTuLa

baygun007

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
baygun007
Soyad
baygun
Discord

venceremos01

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Ali
Soyad
Kuşçu
Discord
Serverden kalite akıyor resmen 👍🏻👍🏻
VeNCeReMoS

eyuptnv

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
eyüp
Soyad
tnv
Discord
Old scol herkesi bekleriz oyun sarıyor beyler Nick BUMAYE

kingqueen

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
uğur
Soyad
toklu
Discord
indirme linki ???

sado

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
sado
Soyad
mazo
Discord
oyunda 50 kısı yok tamamen sısırme bır oyun.. oyun ıcınde dalton guıldı var gm ın arkadasları oraya dolusmus gm adına glo atıyorlar hıc baslamaya gerek yok gencler

mysticking0707

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
hüseyin
Soyad
sezer
Discord
Para kazanınca serverden kafasına göre insanlara erkeklik yapıp kafasına göre server benım dıyıp banlayan bir şahıs kendisi Açıkcası server senınse nıye mıllete sunuyorsun artislik yapma işini yap sürekli serverde sorunlar çıkıyor beş para etmez

ByMrNz

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Captain
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Forex
Soyad
Discord
Para kazanınca serverden kafasına göre insanlara erkeklik yapıp kafasına göre server benım dıyıp banlayan bir şahıs kendisi Açıkcası server senınse nıye mıllete sunuyorsun artislik yapma işini yap sürekli serverde sorunlar çıkıyor beş para etmez
Burası ağlama duvarı değil hüseyin. 150 kere derdine koşmuşumdur ban yediğin zaman şekilden şekle giren bir tipsin o yüzden takılacak kişi bile değilsin.

ByMrNz

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Captain
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Forex
Soyad
Discord
oyunda 50 kısı yok tamamen sısırme bır oyun.. oyun ıcınde dalton guıldı var gm ın arkadasları oraya dolusmus gm adına glo atıyorlar hıc baslamaya gerek yok gencler
komik olmayın bu kadar. İnsanların üstünlük sağladığı heryerde sizin gibi çekemeyen birçok tipleme var. O sebeple oyunu oynamazsınız böyle yorumlarada gerek kalmaz.