Oyun içerisinde bireysel etkinlik yapmak bütün sunucularımızda yasaktı. Bundan önceki sezonlarda öyle bundan sonrakilerde öyle olacak. Yöneticinin size bu yasak bunu yapamazsınız demesi davranışın yasak olduğunu gösterir. Herhangi bir yerde yazması gerekmiyor ki bunu her sunucuda hemen hemen görebilirsiniz. Yapmış olduğum projelerin geçmişine bakarsanız uzun soluklu mu yoksa haftalık sunucularmı bunlarla alakalı bilgiye sahip olabilirsiniz. Hwid ban atılma sebebinin kullanıcılar ve oyun içerisinde supporter arkadaşlarımızın sizi uyarması sizinde oyun içerisinde ban atılırsa atılsın umrumda değil der gibi bir tavrınızın olması. Yoksa her item dağıtan bu şekilde direkt hwid ban yemiyor. Chat ban ile cezalandırılıp birdaha yapmaması için uyarı veriliyor.Gerçekten harika bir konsept var, eğlenceli bir oyun lakin benlik olmadığını düşündüğüm için bırakma kararı aldım ve üstümdeki eşyaları oynayan diğer insanlara verdim, kalan paramı da bir kaç kişiye vermek istedim ve discord sunucusu üzerinden sohbet kanalında yazdım. Bunu yapmadan önce de kuralları kontrol ettim ki bazı sunucular kullanıcıların etkinlik yapmasına izin vermiyor, böyle bir şey varsa yapmayayım dedim. Kurallarda herhangi bir alakalı konu olmadığını gördüm ve mesajı attım. Bir kaç kişinin pazarından eşyalarını aldım. O sırada bir destek ekibi tarafından mesajıma alıntı yapılarak kullanıcıların etkinlik yapmasının yasak olduğu mesajı geldi. Üzerine kurallar sayfasını paylaştım ve böyle bir şey göremediğimi belirttim. Oyuna döndüm ve ardından bir dakika geçmeden HWID alarak uzaklaştırıldım. Uzun zamandır oynuyorum ve ilk kez bir oyunda yasaklanma deneyimi yaşadım. Ardından Discord' a döndüm ve "yazmaması yasak olduğu anlamına gelmez, etik değil ve biz ne istersek onu yazarız" şeklinde amatörce ve saygısızca bir kırmızı etikete sahip biri tarafından mesaj yazıldığını gördüm. (Sanırım Head-Support ekibinden biri)
Böyle bir yoruma cevap verilecek insan olmadığını düşündüm ve cevap dahi vermeden sunucudan ayrıldım.
Uzun lafın kısası, oyun sahibi bu kişilerin böyle saygısız ve profesyonel iletişimden bir haber insanlar olduğundan haberdar mı emin değilim, elbette sahibinin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama bu kişiler kendisini bir gün dibe çekecektir. Uzun ömürlü bir sunucunun yolu profesyonel iletişim ve yönetim ile birlikte olur. Ne yazık ki böyle bir ekip profesyonelliğin yakınından bile geçmiyor.
Bol şanslar.
KieKie18x
süper oyun olmuş tebrikler kaliteli insan kaliteli oyun tebrikler tekrardan başarılarının devamını diliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 7694
Ekli dosyayı görüntüle 7695 Ekli dosyayı görüntüle 7696 Ekli dosyayı görüntüle 7697 Ekli dosyayı görüntüle 7698 Ekli dosyayı görüntüle 7699
Öncelikle selamun aleyküm sv mükemmel olmuş yapanların ellerine sağlık tam old sro 100% emek serveri StrykeR_
Nick : AnyOneStopUsSw çok güzel herkesi bekleriz
Ufak atta civcivler yesin. Global x sunucular gibi 5 10 silk değil 11 adet 200 silk. Oyun yeterince dolu yorum yapmak için yorum yapmayın. Beğenmediyseniz adam gibi esc exit atın.Oyunu oynadım üzerine donate attım sw iyidir dedim ama...... kervan çeken yok thief var herkesin slotta olduğu söyleniyor ama tamam eyvallah botlar var oyunda ama kimse bişey yazmıyor +16k player yazıyor globak akmıyor mesela x sw açıldıgında herkes 1. olmak için yarışır bu arkadaşların swsinde bildiğin 15k BOT VAR !!!!! PARTY FORM 1-8 olarak 10 PAGE ama hepsi bot oynanmayacak kadar kötü... BOTROAD olmuş insanları kandırıyorlar oyunun dolulukla alakası yok.
teşekkürler bol şans.Sistem güzel akıyo maşallah
IGN: ALBATRAOZ
teşekkürler bol şansServer Çok güzel level kasma olayını tadına vara vara kasıyorsunuz başarılarınızın devamını diliyorum.
Nick: 0oGANGSTERo0
bol şans1 ay sonunda 90 olmak harbi emek harcadım tesekkurler AnqeLina
Kendi yazdığınız hikayeleri anlatmayı çok seviyorsunuz. Discord'a gir event kısmına bak ondan sonra bot mu değil mi öyle yorum yap. Benim 2015'ten beri 26. Projem hepside oyuncusu bitene kadar devam etti. Bilgisizliğinizle bilgiliyim kafasına girip birde komik komik yorumlar yapıyorsunuz.Seni araştırdım kaçıncı serverin kardeşim sayamadım.... Hala bot atıp yazı yazdırıyorsun şu siteye. Neyse sana param geçti ya haram zıkkım olsun.
Yıllar sonra ilk defa kalabalık olduğu ve eskiyi yad etmek adına bu private server’a başladım. Slotların dolu olması, şehirlerde stalların olması, party kısmında farklı yerlerde kurulan partylerin olması, kervan ruhu gibi bir çok eski elementi tattım sv’de.
G
TaRaNTuLaGerçekten harika bir konsept var, eğlenceli bir oyun lakin benlik olmadığını düşündüğüm için bırakma kararı aldım ve üstümdeki eşyaları oynayan diğer insanlara verdim, kalan paramı da bir kaç kişiye vermek istedim ve discord sunucusu üzerinden sohbet kanalında yazdım. Bunu yapmadan önce de kuralları kontrol ettim ki bazı sunucular kullanıcıların etkinlik yapmasına izin vermiyor, böyle bir şey varsa yapmayayım dedim. Kurallarda herhangi bir alakalı konu olmadığını gördüm ve mesajı attım. Bir kaç kişinin pazarından eşyalarını aldım. O sırada bir destek ekibi tarafından mesajıma alıntı yapılarak kullanıcıların etkinlik yapmasının yasak olduğu mesajı geldi. Üzerine kurallar sayfasını paylaştım ve böyle bir şey göremediğimi belirttim. Oyuna döndüm ve ardından bir dakika geçmeden HWID alarak uzaklaştırıldım. Uzun zamandır oynuyorum ve ilk kez bir oyunda yasaklanma deneyimi yaşadım. Ardından Discord' a döndüm ve "yazmaması yasak olduğu anlamına gelmez, etik değil ve biz ne istersek onu yazarız" şeklinde amatörce ve saygısızca bir kırmızı etikete sahip biri tarafından mesaj yazıldığını gördüm. (Sanırım Head-Support ekibinden biri)
Böyle bir yoruma cevap verilecek insan olmadığını düşündüm ve cevap dahi vermeden sunucudan ayrıldım.
Uzun lafın kısası, oyun sahibi bu kişilerin böyle saygısız ve profesyonel iletişimden bir haber insanlar olduğundan haberdar mı emin değilim, elbette sahibinin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama bu kişiler kendisini bir gün dibe çekecektir. Uzun ömürlü bir sunucunun yolu profesyonel iletişim ve yönetim ile birlikte olur. Ne yazık ki böyle bir ekip profesyonelliğin yakınından bile geçmiyor.
Bol şanslar.
KieKie18xgüzel bir çalişma olmuş başarılar
G
Gerçekten harika bir konsept var, eğlenceli bir oyun lakin benlik olmadığını düşündüğüm için bırakma kararı aldım ve üstümdeki eşyaları oynayan diğer insanlara verdim, kalan paramı da bir kaç kişiye vermek istedim ve discord sunucusu üzerinden sohbet kanalında yazdım. Bunu yapmadan önce de kuralları kontrol ettim ki bazı sunucular kullanıcıların etkinlik yapmasına izin vermiyor, böyle bir şey varsa yapmayayım dedim. Kurallarda herhangi bir alakalı konu olmadığını gördüm ve mesajı attım. Bir kaç kişinin pazarından eşyalarını aldım. O sırada bir destek ekibi tarafından mesajıma alıntı yapılarak kullanıcıların etkinlik yapmasının yasak olduğu mesajı geldi. Üzerine kurallar sayfasını paylaştım ve böyle bir şey göremediğimi belirttim. Oyuna döndüm ve ardından bir dakika geçmeden HWID alarak uzaklaştırıldım. Uzun zamandır oynuyorum ve ilk kez bir oyunda yasaklanma deneyimi yaşadım. Ardından Discord' a döndüm ve "yazmaması yasak olduğu anlamına gelmez, etik değil ve biz ne istersek onu yazarız" şeklinde amatörce ve saygısızca bir kırmızı etikete sahip biri tarafından mesaj yazıldığını gördüm. (Sanırım Head-Support ekibinden biri)
Bol şanslar.
Güzel bir çalışma olmuş başarılar
Eski günlere geri dönmüş gibi sadece çin ırkı güzel düşünce
bol şansG
Güzel bir çalışma olmuş başarılar
TaRaNTuLa
teşekkürler bol şansServerden kalite akıyor resmen 👍🏻👍🏻
VeNCeReMoS
bol şansOld scol herkesi bekleriz oyun sarıyor beyler Nick BUMAYE
indirme linki ???
Burası ağlama duvarı değil hüseyin. 150 kere derdine koşmuşumdur ban yediğin zaman şekilden şekle giren bir tipsin o yüzden takılacak kişi bile değilsin.Para kazanınca serverden kafasına göre insanlara erkeklik yapıp kafasına göre server benım dıyıp banlayan bir şahıs kendisi Açıkcası server senınse nıye mıllete sunuyorsun artislik yapma işini yap sürekli serverde sorunlar çıkıyor beş para etmez
komik olmayın bu kadar. İnsanların üstünlük sağladığı heryerde sizin gibi çekemeyen birçok tipleme var. O sebeple oyunu oynamazsınız böyle yorumlarada gerek kalmaz.oyunda 50 kısı yok tamamen sısırme bır oyun.. oyun ıcınde dalton guıldı var gm ın arkadasları oraya dolusmus gm adına glo atıyorlar hıc baslamaya gerek yok gencler