emeğinize sağlık teşekkürler <3Tasarımlarınızı yapmaktan büyük bir zevk duydum anlayış ve taktire şayan bir yönetim ekibinizle sizlere bu oyunda başarılar diliyorum.
güzel düşünceniz için teşekkür ederiz elimizden geleni yapıyoruz.Çok başarılı bir oyuna benziyor Profesyonel ekibinizle başarılar dilerim. #ByMrNz
beklerizdayının adamlarıyız
teşekkür ederiz güzel görüşünüz içinTebrikler tanıtım güzel duruyor başarılar.
güzel düşünceniz için teşekkür ederiz şimdiden başarılar #XianSilkroadOyun Sistem Olarak Cok Guzel başarılı olmuş Hayırlı Olsun Beklemedeyiz
++++++++ SROCUDAYİdayının adamlarıyız
welcome++++++++ SROCUDAYİ
başarılar dileriz.+SROCUDAYİ
teşekkürler başarılar.Çok başarılı bir sistem olarak gözüküyor Açılış günü orada olacağız . SKS !
teşekkür ederiz uğur beyGüzel bir proje olacağından şüphe yok beklemedeyiz
sorununuz devam ediyormuID Pass yazdığım anda oyundan atıyor giriş ekranındayken
teşekkür ederiz bol şansAşırı iyi Ratesi olsun Özel etkinlikler olsun bir sro oyuncusu ve yayıncısı olarak söyliyebilirimki Harika indirmenizi tavsiye ederim Yöneticiler çok iyi bir şekilde ilgileniyorlar. ^^
elinize sağlık on numara sc nick name G_MTasarımlarınızı yapmaktan büyük bir zevk duydum anlayış ve taktire şayan bir yönetim ekibinizle sizlere bu oyunda başarılar diliyorum.