Neler yeni

weapon415

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Okaner
Soyad
ÖKSÜZ
Discord
Yaklaşık 5 senedir Sro oynayamıyordum bir kaç server indirip geçmiş günlere bir yelken açmak istedim lakin indirdiğim mbot (her siteyi denedim) bir türlü çalıştırmadı . Windows 11 İçin yapılması gerekenleride araştırdım fakat pek bir sonuç elde etmedim Güvenlik Duvarı veya Anti virus programlarınıda deaktif etmeme rağmen. Yardımcı olursanız sevinirim.

Enjoyed

Vsro
Moderatör
Aileden Biri
Ad
Salih
Soyad
KARA
Discord
Yaklaşık 5 senedir Sro oynayamıyordum bir kaç server indirip geçmiş günlere bir yelken açmak istedim lakin indirdiğim mbot (her siteyi denedim) bir türlü çalıştırmadı . Windows 11 İçin yapılması gerekenleride araştırdım fakat pek bir sonuç elde etmedim Güvenlik Duvarı veya Anti virus programlarınıda deaktif etmeme rağmen. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar, aldığınız hatanın görselini iletir misiniz.

JoymaxTR Reklam Engelleyici Tespit Etti! 😊

Merhaba, JoymaxTR ailesine hoş geldiniz. Görüyoruz ki bir reklam engelleyici kullanıyorsunuz. JoymaxTR, oyun tanıtımları ve reklamların bir arada olduğu bir platformdur ve bu reklamlar sayesinde sizlere daha geniş bir oyun dünyası sunabiliyoruz. 🎮

Reklam engelleyicinizi kapatarak, JoymaxTR'nin sunduğu oyun tanıtımlarını ve içerikleri destekleyebilirsiniz. Bu, hem topluluğumuza katkıda bulunmanızı sağlar hem de tüm içeriklere sorunsuz bir şekilde erişmenize yardımcı olur. 💖

👉 AdBlock'u Kapat ve JoymaxTR'nin Keyfini Çıkar!

Teşekkür eder, Keyifli forum deneyimleri dileriz. 😊

Reklam Engelleyicimi Kapattım