JoymaxTR Malazgirt Sezon 2 Tanıtım Konusu Yayında Beta 03.03.2025 Büyük Açılış 7 Mart !🌙
Neler yeni

yasko

Aileden Biri
Moderatör
Aileden Biri
Forum Yıldızı
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Yasko
Soyad
Coder
Discord
JoymaxTR'den merhabalar, bugün sizlere bir çok serverda gördüğünüz tower eventlerinde ki görünüm bugunu fixlemeniz için gerekli dosyaları paylaşacağız.

Tower Görünümleri aşağıda paylaşılmıştır tamamen fix bir şekildedir.

TOWER FIX INDIR

tower.png

InFlames12

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
TEYMEN
Soyad
GÜNEŞ
Discord
JoymaxTR'den merhabalar, bugün sizlere bir çok serverda gördüğünüz tower eventlerinde ki görünüm bugunu fixlemeniz için gerekli dosyaları paylaşacağız.

Tower Görünümleri aşağıda paylaşılmıştır tamamen fix bir şekildedir.

TOWER FIX INDIR

Ekli dosyayı görüntüle 9080
Merhabalar
Towere mobların atack yapmasını sağlamak istiyorum fakat bunun için bir yol bulamadım daha önce böyle bir sistem ile uğraşıp bilgi sahibi olan varsa eğer yardımcı olursa sevinirim.

JoymaxTR Reklam Engelleyici Tespit Etti! 😊

Merhaba, JoymaxTR ailesine hoş geldiniz. Görüyoruz ki bir reklam engelleyici kullanıyorsunuz. JoymaxTR, oyun tanıtımları ve reklamların bir arada olduğu bir platformdur ve bu reklamlar sayesinde sizlere daha geniş bir oyun dünyası sunabiliyoruz. 🎮

Reklam engelleyicinizi kapatarak, JoymaxTR'nin sunduğu oyun tanıtımlarını ve içerikleri destekleyebilirsiniz. Bu, hem topluluğumuza katkıda bulunmanızı sağlar hem de tüm içeriklere sorunsuz bir şekilde erişmenize yardımcı olur. 💖

👉 AdBlock'u Kapat ve JoymaxTR'nin Keyfini Çıkar!

Teşekkür eder, Keyifli forum deneyimleri dileriz. 😊

Reklam Engelleyicimi Kapattım