Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. Elimizden geldiğince en iyi şekilde düşünüp uygulmaya çalışıyoruz.Isro-R Files'te Wheel sistemini devre dışı bırakmanız beni çok cezbetti. Özellikle VIP rank sisteminde bulunan buff damagelerin düşürülmeside gözümden kaçmadı. Geri kalan eklentiler yenilikler çok hoş olmuş emeğinize sağlık. IGN: Coders
Bu şekilde düşünmenize çok sevindik. Şimdiden keyifli oyunlar dileriz.Tanıtımı baştan aşağıya okuma fırsatım oldu. Gerçekten üzerinde çok büyük emek sarfedilmiş. Böyle güzel bir projede oynamak için sabırsızlanıyorum. IGN: ErrorCode
Şimdiden bol şans. Uzun soluklu maceraya hoş geldiniz.Arkadaşlarımızla uzun zamandır İsro files sunucu arıyorduk. Baktığımız bütün sunuculardan daha kaliteli gözüküyor 8 arkadaş bizde açılışta orada olacağız.
teşekkürler bol şans.İçerik Hoş görünüyor Başarılar. IGN : _BanqBanq_
hocam dc davet bağlantı linkini paylaşma şansınız varmı, silk price tablosunu goremedım de
tesekkurler bols sansİSRO-Fİles adam akıllı server istiyoruz ve bulduk )
IGN: MetamFetamiN
Bahsettiğiniz herşey çalışıyor oyunun içerisinde. Ayarları bilmeyip buraya bu şekilde yazmanız hoş değil. SbotR version kullanacaksınız ve Macro bot ayarlarını düzgün ayarlayarak sorunsuz şekilde çalıştıracaksınız.ISRO-R FILES'dan dolayı oyun içi macro bot'a mecbur kaldım. Saçma sapan bir bot. Onu geçtim Sbot'un ücretli versiyonunu satın almak zorunda kaldım. Onu da geçtim şu an client bile açılmıyor. Haliyle Sbot'tan da oyunu ayağa kaldıramıyorum. Bir de üstüne 500 TL oyuna para yatırdım. Param çöp oldu. Yazık.
çok haklısın knk bide sitesinde fake online gösteriyor.VURGUNCU BEYLER BUNLAR SRO VURGUNCUSU 40 50 60 NE TOPLARSAK KARDIR DİYENLERDEN
BKNZ: https://www.facebook.com/mertcan.atalay.9235/photos
Merhaba, JoymaxTR ailesine hoş geldiniz. Görüyoruz ki bir reklam engelleyici kullanıyorsunuz. JoymaxTR, oyun tanıtımları ve reklamların bir arada olduğu bir platformdur ve bu reklamlar sayesinde sizlere daha geniş bir oyun dünyası sunabiliyoruz. 🎮
Reklam engelleyicinizi kapatarak, JoymaxTR'nin sunduğu oyun tanıtımlarını ve içerikleri destekleyebilirsiniz. Bu, hem topluluğumuza katkıda bulunmanızı sağlar hem de tüm içeriklere sorunsuz bir şekilde erişmenize yardımcı olur. 💖
👉 AdBlock'u Kapat ve JoymaxTR'nin Keyfini Çıkar!
Teşekkür eder, Keyifli forum deneyimleri dileriz. 😊