- Ülke
- TÜRKİYE
- Ad
- romeo
- Soyad
- dark
- Discord
Teşekkürler aramızda görmekten şeref duyarız.Üzerinde çok fazla uğraşılmış bir server 2017 de önceki serverınızda çok keyif alarak oynamıştık uzun zamandır böyle güzel bir server arıyordum sanırım sonunda buldum açılışı sabırsızlıkla bekliyoruz
Teşekkürler aramızda görmekten mutluluk duyarızİyi hazırlanmış bir oyun içeriği var, beklemedeyiz.
Teşekkür ediyorum herkesin gönlüne göre olur inşallahTanıtım harika olmuş sistem'de güzel görünüyor açılışta ordayızzzz.
Geliyoruzzzzzzzzz. UNİONSTAR olarak sizlerle birlikte açılışta aranızda olacağız herkese başarılarrrtGÜNCEL... ÇOK YAKINDA COMİNG SOON .
Teşekkürler 🙏Geliyoruzzzzzzzzz. UNİONSTAR olarak sizlerle birlikte açılışta aranızda olacağız herkese başarılarrrt
teşekkürlerBizde açılışta hep beraber buradayız
Güzel içerik, yarın betada görüşmek üzere bol şanslar kolaylıklar.
Teşekkürleriçerikler çok güzel ilgiyle hazırlanmış bir server gıbi sabırsızlıkla bekliyoruz
teşekkürlerşuan beta sında oynuyorum oyun mükemmel sürekli etkinlikler var hiç sıkılmadan oynanabilecek bir oyun gelen arkadaşlara başarılar dilerim
teşekkürler.heyecan dorukta ilk kale ödülünü GreaTTurks olarak kimseye kaptırmaya niyetimiz yok
olsun herşey geçmiş değil pay yok ıngame yok gün geçtikçe değerli oyuncuların önerileri ve istek üzerine hzıla büyüyen marka yolunda devam edecektir.Betasına katılıp ödülleri kıl payı kaçırdım ama çok zevkliydi. Yarın görüşmek üzere
teşekkürler.oyunu açıldığı günden itibaren oynuyorum. gerçekten çok güzel olmuş. Emeğinize sağlık