Neler yeni

Sword Online I 120 Cap 13 Dg I Emek Server I Sm Fortress War I Auto Events | Açılış 15 Mart

Sword

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Emre
Soyad
KILIÇ
Discord
TANITIM1.png

TANITIM2.png TANITIM3.png TANITIM4.png TANITIM5.png
TANITIM6..png

TANITIM7. kopya.png

TANITIM8..gif

TANITIM9.png

Ekli dosyalar

• t1.1.png
    t1.1.png
    1 MB · Görüntüleme: 6,922
  • t1.2.png
    t1.2.png
    441.6 KB · Görüntüleme: 6,541
  • t1.3.png
    t1.3.png
    5 MB · Görüntüleme: 6,865
  • T2.png
    T2.png
    4.3 MB · Görüntüleme: 6,620
  • T3.png
    T3.png
    5.5 MB · Görüntüleme: 6,466
  • T4.png
    T4.png
    5.4 MB · Görüntüleme: 6,356
  • T5.png
    T5.png
    6 MB · Görüntüleme: 6,259
  • T6.png
    T6.png
    5.9 MB · Görüntüleme: 6,230
  • T7.png
    T7.png
    3.6 MB · Görüntüleme: 6,272
Son düzenleme:

Synax

Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
synax
Soyad
synaxet
Discord
Seni tebrik ediyorum, hayatımda gördüğüm en Y*rr*ktan sw.
Sun itemleri Tl ile satmak nedir aq :D, en yakın zamanda neslinin tükenmesi dileğiyle.(y)

Massive

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Yusuf
Soyad
Akbaba
Discord
Eline sağlık kral. Bol bol event aktiviteli sağlam bir sw olmuş her zamanki gibi. Önceki sw ler gibi kalabalık ve aktif olur umarım ❤️❤️

Massive

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Yusuf
Soyad
Akbaba
Discord
Sun itemleri Tl ile satmak nedir aq :D, en yakın zamanda neslinin tükenmesi dileğiyle.(y)
Kusura bakma da kral bu aq drop sw lerden daha ucuza geliyor set silah yapmak. Bu durum oyunu sadece donate kasmak için oynayanların zoruna gidiyor 🤔

Collets

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Şükrü
Soyad
Altun
Discord
sonunda kavuşuyoruz be ‼️
Sword online oynamayan da ne bileyim⁉️

Collets

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Şükrü
Soyad
Altun
Discord
be yarramin oglu paran yoksa git nfsro oyna burda laf kalabalığı yapma amina konumunun oglu

Synax

Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
synax
Soyad
synaxet
Discord
be yarramin oglu paran yoksa git nfsro oyna burda laf kalabalığı yapma amina konumunun oglu
admin bide başlığa emek sw yazmış asljdlşkwqjkldş oyuncuları domaltma swsi, parayla sun item alınca nolucak nerde rekabet nerde emek aq :D :D

ahmetpyln

Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Ahmet
Soyad
Payalan
Discord
evet siz gidin milletin guildiyle para aldığı paylı serverlarda oynayın daha iyi aynen karşim böyle yola dewam et

ahmetpyln

Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Ahmet
Soyad
Payalan
Discord
admin bide başlığa emek sw yazmış asljdlşkwqjkldş oyuncuları domaltma swsi, parayla sun item alınca nolucak nerde rekabet nerde emek aq :D :D
kemik atan olmadı sana git 110 100 cap oyna paranı diğer guildlere ver sen hadi koş koş

ahmetpyln

Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Ahmet
Soyad
Payalan
Discord
kaliteyi bilen bilir zaten 120 cap piyasdaki en sağlam en stabil emekle para yatırmadanda bütün herşeyi yapabilceğin serverlerdan biri fazla lafa söze gerek yok gir oyna gör

Ülke
TÜRKİYE
Ad
Ömer
Soyad
Çayıroğlu
Discord
120 CAP Piyasasinda bulabileceğimiz en sağlam etkinliklerle dolu sw umarım önceki swler gibi rekabetin bol olduğu bir oyun yaşarız. Tüm oyunculara şimdiden başarılar.

hector81

Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Ahmet
Soyad
İstenci
Discord
120 cap severlerin buluşacağı bir server olacağindan eminim. Rekabetin bol ve adil yönetimin olmasi temennisi ile tüm oyunculara başarılar.

sayokan01

Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Salih
Soyad
KUL
Discord
TARRUZ UNION <3

GAFFUR

Aileden Biri
Ülke
TANZANYA
Ad
Gaffur
Soyad
Bozkurt
Discord
SENİN BEN KAFANI

GAFFUR

Aileden Biri
Ülke
TANZANYA
Ad
Gaffur
Soyad
Bozkurt
Discord
07 Varsa 06 YOK OLUR!!!!
#BnChnAbimiOzldm

Ülke
SUUDİ ARABİSTAN
Ad
Gökhan
Soyad
Kapı
Discord
Zirve Arjantinden selamlar olsun..

Ülke
SUUDİ ARABİSTAN
Ad
Gökhan
Soyad
Kapı
Discord
On numara oyun ve sistem, bir an önce açılışı bekliyoruz.

Ülke
SUUDİ ARABİSTAN
Ad
Gökhan
Soyad
Kapı
Discord
Bu uniqlerin arasında neden Mole yokk ??

kuzgun35

Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
dogukan
Soyad
mutluer
Discord
kardeşim 120 level olan direk sun setini alıcak bu sv para üzerine kurulmuş bir server yazıları okudum küfür etmek gereksiz gm yalakası olanlar var onlarada sesleniyorum kardeşim amaç drop zaten sen botlamıcaksan sabah kalkında ulan ne düşmüş heycanını yaşamıcaksan herşey 1 gold olan sv oynarım daha iyi 1 aydır bekledimiz 3 guild olarak girmeyı düşündük ama malesef gelmicez para kazanmak için alınmış bir server sana başarılar

Synax

Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
synax
Soyad
synaxet
Discord
kardeşim 120 level olan direk sun setini alıcak bu sv para üzerine kurulmuş bir server yazıları okudum küfür etmek gereksiz gm yalakası olanlar var onlarada sesleniyorum kardeşim amaç drop zaten sen botlamıcaksan sabah kalkında ulan ne düşmüş heycanını yaşamıcaksan herşey 1 gold olan sv oynarım daha iyi 1 aydır bekledimiz 3 guild olarak girmeyı düşündük ama malesef gelmicez para kazanmak için alınmış bir server sana başarılar
Sonunda düzgün bi yorum, gm yalakaları bana hucum etti aq :D, aklı başında kimse bu sunucuyu bu haliyle oynamaz.

Promaker

VIP Üye
VIP Üye
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Tuna
Soyad
Öner
Discord
X sro bunu yıllarca yaptı ve her zaman ilk günkü heyecanla oynandı. Yine böyle bir talep var. İnsanlar para yatırdıkları oyunu bir çırpıda silmiyor vakit harcıyor extra emek veriyor ve bir değeri oluyor. Sword online Geçmiştede oyununu sürekli açık tutmaya çalışmış bir yapı. Bu oyununda aylarca gideceğinden şüphem yok.

Massive

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Yusuf
Soyad
Akbaba
Discord
Kral yanlış anlamada oyunun kesinleşmesi daha 1 ay olmadı sen hangi guildlerle bekledin merak ediyorum. Sword un önceki 120 cap oyunlarında da drop yoktu coin sistemdi. İtemlerin TL ile alınması coin ile alınmasından daha karlı büyük çoğunluk için ki ayrıca coin sistem oyunda devam edecek birçok malzemeyi ve özellikle immo yu da coin ile alacaksın bu yüzden de oyunda tl atmadan coin ile de set silahı rahatlıkla yapabilirsin.Oyunu ve sistemi görmeden bu şekilde yorum sadece algı yapmak amacıyla yazılmıştır :D

eyooumut

Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
umt
Soyad
sanane
Discord
tmm oyun ileri dönük emek server anladık cok güzel eventlerde oda güzel ki artık her serverda var neyse simdi ben gircem kastım 120 oldum hadi uniq yapalım dicem hop adam basmıs parayı yarım saatte takmıs sunu aldı gitti uniq falan kalmadı eventle kovalayalım dedik boss event hop paralı arkadas geldi alayını topladı hadi dedik arena paralı arkadas selam verdi. tmm dedik kervan çekelim hop paralı sunlu bi thief geldi kervan patates oldu. ben paralı arkadaşlara eglence mezesi ola ola carı düzelttim sürdü 1 ay o sürede ne event yapan kalir ne saçma uniq kovalayan nede adam kusura bakmada direk girdim sun itemleri aldım 3 5 fakir kestim demon beni elledi doydum hadi fakirler eğlensin bos serverda.

Massive

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Yusuf
Soyad
Akbaba
Discord
tmm oyun ileri dönük emek server anladık cok güzel eventlerde oda güzel ki artık her serverda var neyse simdi ben gircem kastım 120 oldum hadi uniq yapalım dicem hop adam basmıs parayı yarım saatte takmıs sunu aldı gitti uniq falan kalmadı eventle kovalayalım dedik boss event hop paralı arkadas geldi alayını topladı hadi dedik arena paralı arkadas selam verdi. tmm dedik kervan çekelim hop paralı sunlu bi thief geldi kervan patates oldu. ben paralı arkadaşlara eglence mezesi ola ola carı düzelttim sürdü 1 ay o sürede ne event yapan kalir ne saçma uniq kovalayan nede adam kusura bakmada direk girdim sun itemleri aldım 3 5 fakir kestim demon beni elledi doydum hadi fakirler eğlensin bos serverda.
O kadar boş bir yorum olmuş ki. Evet burada donate atan ile atmayan arasında başlangıçta fark var ama daha 5 günlük serverde donate atmadan full car yapan arkadaşlar var. Boş dediğin serverde şuan kaç tane guild var baktın mi hiç? Böyle sadece karalama için yorum yapmayın dostum. Oyuna girip bakmamış piyasayı incelememis adam burda salak salak yorum yapıyor

Sroland

Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
aslan
Soyad
kaplan
Discord
dayının adamlarıyız

aganin

Aileden Biri