aferin kasabıma120 cap svlerin kralı sword geri döndü 😉
KaoStyLeWizZ
Değerli yorumunuz için teşekkür ederimSonunda özlenen günlere geri dönüyoruz. Ekli dosyayı görüntüle 8274
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim ❤️SWORD HYPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
IGN:Yvetzal
Kalitenin adresine hoşgeldiniz. Yorumunuz için teşekkür ederim 🙏120 cap server seviyorsan daha iyisini bulamazsın 👌
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Hoşgeldiniz ❤️Hayırlı olsun kral. Let's go.
IGN:Schenze
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Açılışta görüşmek üzere hoşgeldiniz ❤️Açık ara en iyi 120 cap ve "job system".
CHaKaL
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. 🙏120 cap svlerin kralı sword geri döndü 😉
KaoStyLeWizZ
Hoşgeldiniz, asla pişman olmayacağınız uzun vadeli bir oyun sizleri bekliyor ❤️İlk kez oynayacağım umarım güzel geçer ✌🏻
neskA
Değerli, güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. ❤️🙏Yönetim kadrosu işinde gerçekten başarılı kişiler. Geçenki projeniz çok güzeldi ve güzel etkinliklerle sunucunun sürdürülebilirliğini sağlamıştınız. Aynı şekilde bu başarıyı yakalayacağınızı düşünerek yerimi alıyorum. Hayırlı olsun arkadaşlar.
IGN: Digna
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Hoşgeldiniz ❤️HerZaman Heryerde Sword Online 👍
SieRBeLaY
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Uzun vadeli kaliteli sunucu için yerinizi almayı unutmayınGeliyor Gelmekte Olan.
Hoşgeldiniz, güzel dilekleriniz için teşekkürler açılışta görüşmek üzere ❤️açılışta buluşmak dileği ile , şimdiden hayırlı olsun ...
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Hoşgeldiniz ❤️Hayırlı uğurlu olsun sonunda keyifle oynayacağımız bir server Yakında görüşmek üzere..
IGN: Jarhead
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Hoşgeldiniz 🙏Etkinlikleri, aktifliği güzel eğlenceli bir sw. Hayırlı olsun 👍
IGN: Jindeai
Uzun vadeli ve kaliteli bir oyun sunmak için geliyoruz. Hoşgeldiniz ❤️Süper bir oyun olucakbüyük heyacanla beklyiyoruz
IGN:Alpha
Hoşgeldiniz. Açılışta görüşmek üzereKervan çekecek arkadaşlara başarılar dilerim
SaHTeKaR is Here
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Hoşgeldiniz ❤️🙏Yeni bir serüven kış ayların vazgeçilmez yeri
FactoRJactoR
Hoşgeldiniz. Açılışta görüşmek üzere ❤️
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Hoşgeldiniz ❤️
Güzel ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Açılışta görüşmek üzere ❤️harika bir sistem eksiksiz tanıtım beklemedeyiz
IGN: queen_angel
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Açılışta görüşmek üzere ❤️Harika Deneyimlerin yaşandığı SWORD Sroda 4 ekimde görüşmek dileği ile ,,,
BORTALI
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz. Açılışta ve betada görüşmek üzere 🙏tanıtım güzel olmuş 4 ekimde ordayız IGN:Madflavour
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Hoşgeldiniz ❤️Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner..
Yarım kalan intikamları almak için bende burdayım.
IGN UnDeRqr0unD
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Hoşgeldiniz 🙏❤️Başarılar diliyorum hep en iyisiydi, hala en iyisi üzerine gelecek yok güzel oyun için teşekkürler.
IGN: Xaralka
Değerli ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. ❤️Sistem çok güzel olmuş elinize sağlık başarılar diliyorum.
İGN: Bave
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Hoşgeldiniz ❤️SİSTEM ÇOK GÜZEL TÜM SERVERLERİNİ SEVE SEVE OYNADIM ALLAH UTANDIRMASIN BEKLEMEDEYİM
IGN: OrhanBeyFTW
Çok az kaldı beklediğinize fazlasıyla değecek bir oyun sizleri bekliyor ❤️Eee hadi açılsın artık ayol piyasa oyun görsün
Ay_100Lum
Tekrardan hoşgeldiniz, değerli yorumunuz için teşekkür ederiz 🙏her sezonu ayrı güzel doya doya oynuyoruz valla
Ryuga
Hoşgeldiniz, değerli yorumunuz için teşekkürlerSword On Fire <3
IGN: Santana
Değerli ve güzel yorumlarınız bizi mutlu etti. Beklediğinize değecek 🙏❤️Sabırsızlıkla bekliyorum harika bir sv harika bir yönetim
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz ❤️her zaman olduğu gibi gene sword sro 👑
IGN:Sylas
Hoşgeldiniz, herkesin beklediğine fazlasıyla değecek ❤️HERKESİN BEKLEDİĞİ SERVERR <3
İGN: Esenler_lee
Teşekkür ederiz, açılışta görüşmek üzereBaşarılar dilerim
GM Sİ PARAYA TAPAN Bİ SW ARKADAŞLAR YA DONATE YA DELETE DİYEREK SOLO OYUNCUYU BECERİYORLAR UZAK DURUN DİYORUM!
Ekli dosyayı görüntüle 8373
Ekli dosyayı görüntüle 8374 Ekli dosyayı görüntüle 8375 Ekli dosyayı görüntüle 8376 Ekli dosyayı görüntüle 8377
Ekli dosyayı görüntüle 8379
Ekli dosyayı görüntüle 8380
Ekli dosyayı görüntüle 8381
Ekli dosyayı görüntüle 8382
Ekli dosyayı görüntüle 8383
Ekli dosyayı görüntüle 8384
Ekli dosyayı görüntüle 8387
Ekli dosyayı görüntüle 8385
Ekli dosyayı görüntüle 8386