Neler yeni

SRO8 | 31.05.2025 - Zaman unuttu, biz hatırlattık. Efsane geri döndü.

kareyelbuci

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Cybernetwork
Soyad
Sro8
Discord
    5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme

ther8ok.png

Son düzenleme:

erkanhancer

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Captain
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Erkan
Soyad
Hançar
Discord
https://discord.com/invite/drelyon
İndirme linki chrome tarayıcısında çalışmıyor harici sitelerden birisine yükleyip link koymanız lazım. (microsoft edge tarayıcısında iniyor)

erkanhancer

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Captain
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Erkan
Soyad
Hançar
Discord
https://discord.com/invite/drelyon
MSVCP120.dll hatası veriyor indirilen ugulamayı çalıştırınca

kareyelbuci

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Cybernetwork
Soyad
Sro8
Discord
konumuz güncellenmiştir.

eckgraphic09

Aileden Biri
Grafiker
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Engin Can
Soyad
KOCA
Discord
Benimle çalıştığınız için teşekkürler, başarılar.

Keals

Silkroad Online Advertisement - Graphic Design
Private Server Sahibi
Chief General
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Kerem
Soyad
Sevinç
Discord
kealsadvertisement
başarılar... dc linkiniz hatalı düzeltmenizi öneriyorum.

wizard

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Tolga
Soyad
Mert
Discord
👏Öncelikle sunucuyu tasarlayan, iyileştiren, eksikleri üzerinde durmadan çalışmaya devam eden yetkili arkadaşlara böyle sistemli ve profesyonel bir sunucu yaptıkları için çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık. Uzun zamandır pvp sunucu oynuyorum ve bu zamana kadar hiç istediğim kriterlere sahip bir sunucu bulamamıştım ta ki sizinle tanışana kadar. Bir Oldschool aşığı olarak bu sunucu şu ana kadarki oynadığım en iyi sunucu. Bu yorumu yazmamın sebebi asla reklam yapmak değil ve bunun için bana herhangi bir silk veya gold da verilmedi en sevdiğim yanı da bu admin bu konuda çok katıdır aslında bunu bu yüzden yazıyorum hoşuma gittiği için ve ben bu zamana kadar hiçbir yere yorum yapmaya gerek duymadım vakit kaybıdır benim için ama bu sunucuya emek veren arkadaşları gerçekten tebrik etmek istiyorum. Oyunu açma problemi yaşıyordum admin tüm vaktini bana harcayarak problemimi çözmekle kalmadı üstüne bilgisayarımda da iyileştirmeler yaptı. Böyle ilgili ve duyarlı bir kurucu hiçbir sunucuda görmedim kendisini tanımam da ama zaten oyuna bir göz attığınızda ne kadar detaylı işlendiğini göreceksiniz. Eksiklikler yok geliştirmeler var ve arkadaşlar hala gelen istekleri ve bildirimleri dikkate alarak iyileştirmelere devam ediyorlar. Bu zamana kadarki görebileceğiniz en iyi oldschool tarzı sunucu olduğunu emin bir şekilde söyleyebilirim. Oyuna katılan oyuncuların kolay kolay bırakmayacağından eminim gelmeyenler de büyük bir kayıp yaşar o kadar söylüyorum. Şimdiden herkese iyi oyunlar, oldschool sevenlere selamlar, oyunda görüşmek dileğiyle..👏

Nick: Bow