Neler yeni

𝗦𝗘𝗥𝗔𝗣𝗜𝗦 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘 | 𝗖𝗔𝗣 𝟭𝟭𝟬 | 𝗖𝗛&𝗘𝗨 | 𝗟𝗢𝗡𝗚 𝗧𝗘𝗥𝗠 | 𝗡𝗘𝗪 𝗙𝗘𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘𝗦

serapis

Aileden Biri
Ülke
VENEZUELA
Ad
Serapis
Soyad
Discord
4kxSfab.jpg
mTJveab.jpg
RKopdab.jpg
m4Efdab.jpg
ZBeGgab.jpg
uDvZdab.jpg
BHumgab.jpg
RfQBeab.jpg
FXIIdab.jpg

Ancient

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Ali
Soyad
Hhhh
Discord
Server hakkında buradaki bilgiler dışında oynayan biri olarak söyleyebilirim ki server gayet güzel ama pek slotlarda afk olarak oynayabileceğiniz bir server değil çünkü drop rateler baya düşük ve bu da serverın uzun ömürlü olmasının ana nedeni itemlere ulaşmak gerçekten çaba istiyor ama insanlara yetişmenin imkansız olduğunu da düşünmeyin biraz aktif kervan çekmeyle 1-2 haftada eli yüzü düzgün 1 char çıkartılabilir.Server bir Latin serverı türk sayısı az ben serverdeki tek Türk guildinin sahibiyim ve yabancılarla oynamanın getirdiği ayrı bir hırs ve zevki var.Bütün yeni başlayan Türklere yardım etmeye çalışıyorum.Eğer baslamayi düşünen olursa oyun içinde AnciSpear a PM atarlarsa hem level olarak hem de server sistemi hakkında bilgi olarak yardımcı olabilirim

Ancient

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Ali
Soyad
Hhhh
Discord
Ayrıca server 1 yıla yakın süredir aktif çok kemik bir kitleye sahip ve kapanma riski de pek varmış gibi durmuyor.İlk ay dolup taşan 3. Ay kapanan serverlardan değil bu da database i kaynaklı egy itemlere ulaşmak zor ve server iteme kolay kolay doymuyor.