- Ülke
- TÜRKİYE
- Ad
- Rianos
- Soyad
- Discord
oyunda görüşmek üzere kardeşsonunda düzgün bir server denk geldi bi arkadaş sistem iyi elinize sağlık rakip leri sahada da görmek isteriz BOSS Guıldi olarak tıraşlamalara devam
son noktayı koymayı severiz kaleye kadar sabır kardeş kaleye yakın kaçanlardan olmayındasonunda düzgün bir server denk geldi bi arkadaş sistem iyi elinize sağlık rakip leri sahada da görmek isteriz BOSS Guıldi olarak tıraşlamalara devam
knka bize katılabilirsin bizde iyi donaterızdıryönetime teşekkür ederim güzel tanıtım olmus gerçekten başarılı arkadaşlar soloyum sağlam guıld varsa gelirim sağlam donaterımdır
bende soloyum sağlam fakirimdir guıld varsa plsyönetime teşekkür ederim güzel tanıtım olmus gerçekten başarılı arkadaşlar soloyum sağlam guıld varsa gelirim sağlam donaterımdır
bi tıraşçı daha böyle diyenler ilk kaçanlar geneldesonunda düzgün bir server denk geldi bi arkadaş sistem iyi elinize sağlık rakip leri sahada da görmek isteriz BOSS Guıldi olarak tıraşlamalara devam
ulan ne güldüm ya sağlam fakır madır fakırbende soloyum sağlam fakirimdir guıld varsa pls
Teşekkür ederiz sizleri aramızda görmek şeref verirsonunda düzgün bir server denk geldi bi arkadaş sistem iyi elinize sağlık rakip leri sahada da görmek isteriz BOSS Guıldi olarak tıraşlamalara devam
teşekkür ederim elimizden geldiğince güzel bir oyun çıkarmaya çalıştıkgm elinize sağlık sw çok sağlam görünüyor güzel olur inş bekliyoruz soloyum guıld aranır
teşekkür ederiz aramıza hoş geldiniz uzun soluklu ve ileriye dönük bir çalışma yaptık umarım herkes beğenirgüzel tanıtım bayağıdır gerçekten böyle sw denk gelmemişti insallah uzun ömürlü olur beklemedeyiz
hoş geldiniz sizleri aramızda görmek şeref verirbizde Burdayız SuperNowa <3 yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriz