- Ülke
- TÜRKİYE
- Ad
- Sezer
- Soyad
- İhtiyaroğlu
- Discord
Selamin aleyküm arkadaşlar herkese, öncelikle az çok edit ve kurulumdan anlayan ortak ariyorum düşük bütçeli uzun süre bir oyun hedefliyorum sunucu panel guard v.b giderler ödemeler bana ait ortak arkadas sadece SUNUCU icerisiyle ve oyun icerisiyle ilgilenicek ( oyun içerisi ksndi isteğine bağlı)
Merhaba bana acilen yardımcı olabilecek birisi var mı? Sunucumda herşey hazır; yapılacak şeyler 5-6 tane işlem var
1- Database değiştirilecek, 110 cap kurulacak clean ısro sistem ben göndericem
2- Nova drop kapalı diye hatırlıyorum o açılacak ratesi ayarlanicak 5000 mobsta 1 nova düşecek şekilde
3- Db"de Fgw kapalı, Fgw açılcak ve rateleri ayarlanıcak.
1* Turda %40 İhtimal 1 card düşecek!
2* Turda %50 İhtimal 1 card düşecek!
3* Turda %60 ihtimal 1 card düşecek!
4* Turda %100 ihtimal ile 2 card düşecek!
Exp Rate 2 gunde 110 Max Lvl olucak sekilde ayarlanıcak
SP Rate 1M verilecek ( başlangıçta ve yüksek olabilir.
Dipnot: Yardımcı olabilecek arkadaş varsa eğer az da olsa en azından emeğinin karşılığını atarım sorun yok, ama acilen bir arkadaşımız yardımcı olabilirse çok sevinirim, minnettar kalırım, piyasanın ve bu islemlerin karşılığı(ödemesini) biliyorum.
Ancak bütçem kısıtlı yardımcı olabilecek güvenilir bir arkadaş varsa özelden ulaşabilir veya whatsapp : 0501 330 25 05 ( Sezer İhtiyaroğlu )
Merhaba bana acilen yardımcı olabilecek birisi var mı? Sunucumda herşey hazır; yapılacak şeyler 5-6 tane işlem var
1- Database değiştirilecek, 110 cap kurulacak clean ısro sistem ben göndericem
2- Nova drop kapalı diye hatırlıyorum o açılacak ratesi ayarlanicak 5000 mobsta 1 nova düşecek şekilde
3- Db"de Fgw kapalı, Fgw açılcak ve rateleri ayarlanıcak.
1* Turda %40 İhtimal 1 card düşecek!
2* Turda %50 İhtimal 1 card düşecek!
3* Turda %60 ihtimal 1 card düşecek!
4* Turda %100 ihtimal ile 2 card düşecek!
Exp Rate 2 gunde 110 Max Lvl olucak sekilde ayarlanıcak
SP Rate 1M verilecek ( başlangıçta ve yüksek olabilir.
Dipnot: Yardımcı olabilecek arkadaş varsa eğer az da olsa en azından emeğinin karşılığını atarım sorun yok, ama acilen bir arkadaşımız yardımcı olabilirse çok sevinirim, minnettar kalırım, piyasanın ve bu islemlerin karşılığı(ödemesini) biliyorum.
Ancak bütçem kısıtlı yardımcı olabilecek güvenilir bir arkadaş varsa özelden ulaşabilir veya whatsapp : 0501 330 25 05 ( Sezer İhtiyaroğlu )