Srocudayii
Aileden Biri
- Ülke
- TÜRKİYE
- Ad
- Elsa
- Soyad
- kaplan
- Discord
Didaktik guildi <3 !srocudayi - discord adı :Rxndom_k1d#1148
öhüm öhüm sana bi özgüven patlaması gelmiş özgür kardeşşşAnkaguildi sizi ezmeye geliyor merak etme
5 kişilik guild güldürme beniöhüm öhüm sana bi özgüven patlaması gelmiş özgür kardeşşş
bi zamanlar burası mert insanların diyarıydı şimdi bakıyorum da çapulcuları doldurmuşsun buraya kardeş hıı sen eskiden bu kadar konuşmazdın bakıyorum şimdi biraz geveze olmuşsun o zaman git konuş onlara ramiz karaeski emaneti olan bu şehri sroyu geri alacakmış de onlara de onlara tamammıfırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilirmisin dayıııı
ramis karaeski emaneti olan bu şehri sroyu almaya geri döndü desenebi zamanlar burası mert insanların diyarıydı şimdi bakıyorum da çapulcuları doldurmuşsun buraya kardeş hıı sen eskiden bu kadar konuşmazdın bakıyorum şimdi biraz geveze olmuşsun o zaman git konuş onlara ramiz karaeski emaneti olan bu şehri sroyu geri alacakmış de onlara de onlara tamammı
bundan sonra ben çağırdığımda dayı tıpış tıpış geleceksin dayıııbi zamanlar burası mert insanların diyarıydı şimdi bakıyorum da çapulcuları doldurmuşsun buraya kardeş hıı sen eskiden bu kadar konuşmazdın bakıyorum şimdi biraz geveze olmuşsun o zaman git konuş onlara ramiz karaeski emaneti olan bu şehri sroyu geri alacakmış de onlara de onlara tamammı
attm bensana o kanal işteDayi kanalın linki bende yok
BENCE İiyi ya cünkü serverda sos düşürmek çok zor fazla fark olmaması iyi bir şey sonradan giren oyuncular içinde iyi bir şeyFinal item ile sos arasında +1 fark çok olmuş. +0.1 olmalıydı.
katılıyorumBENCE İiyi ya cünkü serverda sos düşürmek çok zor fazla fark olmaması iyi bir şey sonradan giren oyuncular içinde iyi bir şey