- Ülke
- TÜRKİYE
- Ad
- Marquis
- Soyad
- Discord
Güzel düşünceniz için teşekkür ederiz. İlginizi çebildiysek ne mutlu bize şimdiden keyfili oyunlar dilerim hoşgeldiniz.İyi oyuna benziyor 100 cap hiç ilgimi çekmez ama bu oyun bende heyecan yarattı ekipçe başlamayı düşünüyoruz kısmetse herkese başarılar iyi oyunlar şimdiden 🖐️
Amacımız siz değerli oyuncularımıza eşsiz bir oyun deneyimi sunmak güzel görüşünüz için teşekkür ederim. Açılışımızda görüşmek üzere keyifli oyunlar.sanki yıllardır böyle bir oyun beklemişim gibi ekipçe geliyoruz şimdiden Başarılar dilerim
Teşekkür ederiz. Siz ve arkadaş grubunuza şimdiden iyi oyunlar dilerim100 cap oynamayı çok istemişimdir. Güzel sisteme benziyor ben ve arkadaş grubum başlamayı düşünüyoruz. İnşallah güzel bir server olur.
Thanks, Good Lucknice one going to try it
Ign: Wicked
Teşekkür ederiz. İyi şanslarcok güzel emeklerinize sağlık Tomris_Hatun
Teşekkürler iyi oyunlar dilerim şimdidenhayırlı olsun açılışta görüşmek üzere nick: 777
Teşekkür ederiz. İyi şanslargüzel tanıtım ellerinize sağlık Adrien
iyi oyunlar dilerim şimdidenUzun zaman sonra 100cap heyecanı <3 tam destek.. nick: SUİ
Teşekkürler iyi oyunlar dilerim<3 Rhyn <3 Olarak Servere başlamış bulunuyorum ve ilk olarak +10 moon bow bastım diger arkaşalarıma başarılarının devamını dilerim <3