Emeği geçenlerin ellerine sağlık , diğer leşçi serverlerle alakası yok gibi duruyor. Oyun tanıtımı gayet açıklayıcı olmuş daha önce bu tarzda açıklamalara denk gelmemiştim. Şimdiden hayırlı olsun. Heyecanla bekliyoruz..
Sizler için buradayız <3Sonunda istediğim bir sistemli servet geldi 🫶
Teşekkür ederiz. Ailemize hoşgeldinizElinize sağlık güzel proje hayırlı olsun.
Aurora ve JustRhyme olarak 70kişilik ekiple sabırsızlıkla bekliyoruz
Tesekkür ederiz sabırsızlıkla sizlere mükemmel oyun deneyimi sunmak için bekliyoruz <3Hayırlı olsun güzel duruyor ShadowTeam olarak 21 kısıyle baslamayı dusunuyoruz
Sizlerin beğenisi kazanmak tek amacımız.. Uzun soluklu keyif dolu bir deneyim için beklemede kalın <3Harika gözüküyor. Umarım uzun ömürlü bir server olur.
Teşekkür ederiz Ailemize hoşgeldiniz <3Sistem harika 1 guild olarak başlayacaz inşallah
Teşekkür ederiz tek amacımız sizlere sorunsuz uzun soluklu zevkli bir deneyim yaşatmak. Ailemize Hoşgeldiniz <3Emeği geçenlerin ellerine sağlık büyük bir ihtimal oldmaster olarak 1 guild ve umion olarak başlıyor olacagız. Uzun soluklu ve keyifli olması dileğiyle
Çok teşekkür ederiz Paysız ingamesiz zevk alacağınız uzun soluklu bir deneyim olacak sizleri aramızda görmekten keyif duyarız. HoşgeldinizEmeği geçenlerin ellerine sağlık , diğer leşçi serverlerle alakası yok gibi duruyor. Oyun tanıtımı gayet açıklayıcı olmuş daha önce bu tarzda açıklamalara denk gelmemiştim. Şimdiden hayırlı olsun. Heyecanla bekliyoruz..
Sizler için uzun süre testler eşiğinde dengeleme sağladık. Holy spell-pain- %10 damage inc. %10 Damage abs. Entegre ettik. Şuan extra olarak çin için çalışmalarımız devam etmek bazı skilleri de extra olarak crit eklemeyi düşünüyoruz çalışmalarımız devam etmek herkese eşit güzel bir oyun deneyimi sunmak istiyoruz. Şimdiden Ailemize hoşgeldiniz <3başlayacağım bakalım. çin dengesi güzelse spear harbiden sarar.
süper bi sw olmuş elinize kolunuza sağlık başarılarınızın devamını diliyorum yolunuz acık olsun Tomris_Hatun
çok teşekkür ederiz ayağınıza sağlık ailemize hoşgeldiniz <3süper bi sw olmuş elinize kolunuza sağlık başarılarınızın devamını diliyorum yolunuz acık olsun Tomris_Hatun
Ailemize hoşgeldiniz <3Hepimize hayırlı olsun BAŞLIYORUZZZZZZZZZZZZZZ
Teşekkür ederiz, Türk server ıdırAdam gibi Silkroad ismi çok düşünülmüş mü acaba ya? Tanıtım çok güzel . Bilmek istediğim ARAP sw'si mi yoksa ARAP-TÜRK ortak mı?
Teşekkür ederiz ailemize hoşgeldiniz <3tanıtım güzel heyecanlı bir server olacağa benziyor açılışta ordayız..
IGN: Dest
Thank you very much bro <3 Welcome familygl brothers for the server it will be amazing server in agust best of luck i will be there
-
#SuBZeRo
Ailemize hoşgeldiniz <3Sabırsızlıkla bekliyoruz, kolay gelsin.
AtLeast