Neler yeni

Libra Online 80 Cap Free Silk Coin Systm

ankebut88

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Tayyip
Soyad
Erdem
Discord
80 cap.png

OYUNUN BETASI AÇIKTIR 22.03.2023 TARİHİNE KADAR
KAYITLAR AÇIK GRAND OPEN 23.03.2023

MERHABA 80 CAP PRİVATE SERVER İÇİN TANITIMIMIZA GÜNCELLEMELERİN GELECEĞİNİ İLETİRİM

- Öncelikle siz değerli oyuncularımıza tanıtımla ilgilendiğiniz ve bizi destekleyeceğiniz için teşekkür ederim.
- Önceliğimiz olan silkroad dünyasında eski günleri hatırlamak adına sade bir proje ile karşınıza geldik.
- Abartılı Avatarlar gereksiz abartılan birçok şeyden ve çoğumuzun tanıtım konusunda okumadığı eventlerden arındırdık
- Old System Free Silk Bir Server Olarak Tasarladık
- Botlamaktan Sıkılmamanız Adına 4 Adet Mob Görevi Tanıplayıp Çeşitli Uniqlerede Libra Coin Ekledik
- Capture Flag Eventimizi Etkinleştirip Kasılmanıza yardımcı olmasını sagladık
- 1 Aylık Yapılan Testlerde Bir Problem Yaşamadığımızdan Emin Olana kadar Denedik
- Hgsunucular tarafından tasarlanan Hgguard Güvencesiyle Oyunumuzu Açma Kararı Aldık
- Lv Kasmak Tabikide Zor Olacak
- 80 cap den sonra 90 100 110 120 130 140 a kadar gıdıcek bır serüven planlıyoruz tabi sizinde desteklerinizle yapacağımızı gözden kaçırmayın

anasayfa.png indir.png kayitol.png indir.png

ilerleme 1.png

Son düzenleme:

hattatonline3

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
hattatonline3
Soyad
hattatonline35
Discord
Tanıtım Afişi vericek kadar parasi yok kendisi 100 Tl satilan sunucuyu alip tüm oyunlara girip reklam yaparak oyuncu elde etmeye çalişan karektersiz biri :)

ankebut88

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Tayyip
Soyad
Erdem
Discord

ankebut88

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Tayyip
Soyad
Erdem
Discord
Tanıtım Afişi vericek kadar parasi yok kendisi 100 Tl satilan sunucuyu alip tüm oyunlara girip reklam yaparak oyuncu elde etmeye çalişan karektersiz biri :)
piyasada kimseye güvenilmediği için 3-4 grafikçi arkadas tarafından dolandırıldıgım ıcın kendı emeğimle ve vsro.org un verdıgı destekle bırlseyler yapmaya calıstım

JANTI

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
ahmet
Soyad
kutay
Discord
su an websiteye gıremedımızden oyuna gıremıyoruz