LegacyGames
Aileden Biri
- Ülke
- TÜRKİYE
- Ad
- Legacy
- Soyad
- Games
- Discord
Teşekkür Ederimsistem gayet güzel başarılar
TeşekkürlerGayet başarılı bir sistem elinize sağlık
TeşekkürlerKendine has bir 120 Cap, icerikler cok iyi, guard cok guzel, baya arkadaslarla test ettik. Acildiginda guildce buradayiz <3. Simdiden tesekkurler boyle bir server getirdiginiz icin. Bol cekismeli, bol eglenceli gunler bizi bekliyor diyebiliriz. AuRoRa <3
TeşekkürlerÇok güzel Sistem olmuş elinize sağlık
Yorumlarınız için ve açıklayıcı bilgileriniz için teşekkür ederimÇok güzel akıcı bir sistem kurulmuş, test için oyuna girdim oyunda herhangi bir hata yok. 110 cap'ın karışıklığı ordan oraya koşturma yok 111 levelden sonra ayrı bir haritada (mirror bölgesinde) sun moon sos için mob ve unigeler kesiyorsun. çarlarını güçlendirmek için burada olman yeterli! Str İnt olarak unigeler 2'ye ayrılmış herkes kazanıyor strnin ezildiği bir server değil. ayrıca mirror bölgesine girdiğinde pvp modu aktif oluyor botların başı belada.. piyasadaki en iyi 120 caplarda zirveyi oynar 120 cap karışık geliyor diyenler olabilir kesinlikle girip oyunu denesin bendede ön yargı vardı yarım saat içinde daha basit olduğunu gördüm. umarım bunca emek boşa gitmez sw hak ettiği yere gelir iyi oyunlar arkadaşlar..
Teşekkür Ederim Yorumlarınız İçinSistem güzel ufak bi ekip başlayacağız , serverın kapanmayacak olması güzel ,emek verip yaptıgımız charın kaybolup gitmeyecek olması... Umarım güzel rekabet olur başarılar.
Teşekkürlerİlk projelerini de görmüş biri olarak yazıyorum ki, tanıtım gerçekten başarılı ve kapanma gibi bir problem yaşamayacağınız sunucudur. Projede emeği geçen herkesin eline sağlık ve başarılar diliyorum.
Tanıtımı tam olarak anlamadıysanız, Youtube üzerinde MURTAZADAYI adlı youtube içerik üreticisinin server için çektiği tanıtımı da izleyebilirsiniz.
TeşekkürlerLegacyGames
TeşekkürlerLegacyGames candır, gerisi heyecan.
TeşekkürlerLegacyGames
TeşekkürlerLegacyGames
TeşekkürlerLegacyGames
TeşekkürlerLegacyGames
Teşekkür Ederim Aramıza Hoş Geldiniz10 yılın ardından LegacyGames te Silkroad
TeşekkürlerLegacyGames
teşekkürlerLegacyGames <3
TeşekkürlerLegacyGames
TeşekkürlerBence isrodan falan kat be kat iyi olmuş. Kolay kolay server beğenmem ben normalde. 🙂
Oyunu nereden indireceğiz ?