Neler yeni

Kendi Bilgisayarıma Private Server Kurdurtmak istiyorum

onur4848

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Onur
Soyad
Ünsal
Discord
merhabalar ücret karşılığında kendi bilgisayarıma clean db'li yada sitede yer alan herhangi bir dbli silkroad private serveri kendi bilgisayarıma kurdurtmak istiyorum.
amacım kurulurken izlemek öğrenmek. oyun içinde editler yapmak öğrenmek. web sitesi domainsiz ıp 192.14.8.1.4 gibi olabilir sorun yok. mesaj yolu ile fiyatı ile mesaj yazabilirsiniz.

yasko

Aileden Biri
Moderatör
Aileden Biri
Forum Yıldızı
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Yasko
Soyad
Coder
Discord
merhabalar ücret karşılığında kendi bilgisayarıma clean db'li yada sitede yer alan herhangi bir dbli silkroad private serveri kendi bilgisayarıma kurdurtmak istiyorum.
amacım kurulurken izlemek öğrenmek. oyun içinde editler yapmak öğrenmek. web sitesi domainsiz ıp 192.14.8.1.4 gibi olabilir sorun yok. mesaj yolu ile fiyatı ile mesaj yazabilirsiniz.
Merhabalar, öncelikle şunu belirtmek isterim ki hamachi server clean database ile kendi bilgisayarınıza kurmak bilgisayarınıza çok fazla virüs sokmanıza neden olacaktır.
bunun yerine 150 veya 250TL gibi cüzi rakamlara vds vps 8 GB Ramli sunucular alarak orada kurulum yapabilir ve intenttten araştımalar yaparak öğrenebilirsiniz.

JoymaxTR Reklam Engelleyici Tespit Etti! 😊

Merhaba, JoymaxTR ailesine hoş geldiniz. Görüyoruz ki bir reklam engelleyici kullanıyorsunuz. JoymaxTR, oyun tanıtımları ve reklamların bir arada olduğu bir platformdur ve bu reklamlar sayesinde sizlere daha geniş bir oyun dünyası sunabiliyoruz. 🎮

Reklam engelleyicinizi kapatarak, JoymaxTR'nin sunduğu oyun tanıtımlarını ve içerikleri destekleyebilirsiniz. Bu, hem topluluğumuza katkıda bulunmanızı sağlar hem de tüm içeriklere sorunsuz bir şekilde erişmenize yardımcı olur. 💖

👉 AdBlock'u Kapat ve JoymaxTR'nin Keyfini Çıkar!

Teşekkür eder, Keyifli forum deneyimleri dileriz. 😊

Reklam Engelleyicimi Kapattım