Neler yeni

Holly Game |110 CAP EU&CHN | OLD SYSTEM -EMEK SERVER | JOB CAVE| HOLY WATER - FGW-KERVAN-HONOR |7 HAZİRAN !

Holly Game

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Holly
Soyad
Game
Discord
Üst kapal.png
en sol.png orta.png
en sağ.png

Ekli dosyalar

• en sağ buton.png
    en sağ buton.png
    16.9 KB · Görüntüleme: 237
  • orta buton.png
    orta buton.png
    29.1 KB · Görüntüleme: 128
  • en sol buton.png
    en sol buton.png
    20.7 KB · Görüntüleme: 136
  • Üst kapal.png
    Üst kapal.png
    809.1 KB · Görüntüleme: 214
Son düzenleme:

darkdarev

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Hamit
Soyad
Uysal
Discord
bsro anılarım gözümde canlandı hayırlısı olsun

commanderx

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
burhan
Soyad
dursun
Discord
Aktif diye bahsettiğin yere sonradan başlayanlardansın galiba. Sv sahibi bile bsronun oyuncularından birisi. Bu kişi Asgard mı değil mi bilemiyorum. Asgard ise yıllardır beklediğimiz ortam kalite ile birlikte geliyor. Değilse bile kesinlikle girip bakmaya değer diye düşünüyorum. Biz orada yıllarca biz bize oynadık. Yönetim son yıllarda neredeyse hiç dahil olmadı. Umarım yeni svde bu şekilde olur bizi eski günlere geri götürür. Eski bsro oyuncularının girip bakacağından eminim. Şimdiden beklemeye geçip eski arkadaşlara haber veriyorum.

King0fSky

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
ZımbacıFTW
Soyad
ftw
Discord
Kartlar Yeniden dağıtılıyor Ftw Zımbacı Here

gamefactor12

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Ahmet
Soyad
Özdemir
Discord
Merhaba,

Projeniz hakkında birkaç geri bildirimde bulunmak istiyorum:
  1. Grafikerlerle çalışmak yerine tasarımları kendiniz yapmanız, projenin kalitesini olumsuz etkileyebilir. Kaliteli grafikler, oyuncuların ilgisini çeken önemli bir unsurdur. Bu konuda profesyonel destek almanızı öneririm.​
  2. Eğer projeniz konusunda iddialıysanız, güvenlik önlemleriniz (guard) ve sunucu masraflarınız hakkında şeffaf olmanız faydalı olabilir. B-Silkroad uzun vadeli hizmet sunmayı planlamıştı ve bu tür bilgileri paylaşarak oyuncuların güvenini kazanmıştı.​
  3. B-Silkroad’un kalitesinde bir sunucu gelmeyeceğini düşünmekle birlikte, umarım siz bu kaliteyi aşmayı başarırsınız. Oyuncular, uzun soluklu ve güvenilir sunuculara her zaman ilgi gösterirler.​

Başarılar dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kaileena

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
osman
Soyad
ahmet
Discord
Belki 10-12 yılın ardından sırf can sıkıntısına baktığım ve hala özel serverların leblebi gibi açılıp kapandığını gördüğüme şaşırdım.
B-sro yazanlar olmuş. Sanırım oraya başlayan ilk 20 25 kişiden biriyim.
Orada ciddi bir muhabbet ortamı ile şehrin önünde (adını bile unuttum gitti) sürekli saçma geyiklerin döndüğü ortamdı. Sonra bıraktık gitti tabi hayat meşgalesi.
Ortam bebelere kalmıştı. Onlar daha enerjik çok daha hırslı tiplerdi tabi.
Ama o ilk 6-7 ayı bilen bilir. Hayatımın en iyi sro private deneyimiydi. Bence Türk serverları arasında da benim görüp duyduklarımın arasında en iyisiydi.

Oradaki ismimle sırf o güzel günlerin hatrına burada bu mesajı yazabilmek için kullanıcı adı aldım.
O güzel insanlara selam olsun.

Not: Burası Bsro demedim.

Son düzenleme:

AkinErkut

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Akın
Soyad
Erkut
Discord
Belki 10-12 yılın ardından sırf can sıkıntısına baktığım ve hala özel serverların leblebi gibi açılıp kapandığını gördüğüme şaşırdım.
B-sro yazanlar olmuş. Sanırım oraya başlayan ilk 20 25 kişiden biriyim.
Orada ciddi bir muhabbet ortamı ile şehrin önünde (adını bile unuttum gitti) sürekli saçma geyiklerin döndüğü ortamdı. Sonra bıraktık gitti tabi hayat meşgalesi.
Ortam bebelere kalmıştı. Onlar daha enerjik çok daha hırslı tiplerdi tabi.
Ama o ilk 6-7 ayı bilen bilir. Hayatımın en iyi sro private deneyimiydi. Bence Türk serverları arasında da benim görüp duyduklarımın arasında en iyisiydi.

Oradaki ismimle sırf o güzel günlerin hatrına burada bu mesajı yazabilmek için kullanıcı adı aldım.
O güzel insanlara selam olsun.
Burası B silkroad değil kardeşim :D