Neler yeni

🐉FORUMUN EN BÜYÜK AÇILIŞI YAPILDI! 100K SILK DAĞITTIK! DEVAM| PAPEL IS GAMING | 110 Cap EU/CH 80X RATE | YENI NESIL SERVER | SERVER İS ONLİNE🐉

Bu konu sabitlendi ve 31 May 2026 01:17'de tarihinde sabiti sona erecek.

PapelGaming

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
ANDORRA
Ad
Papel
Soyad
Gaming
Discord
Her Oyuncu Sadece 1 Defa Alabilir Bu Ödülü
Detaylar: https://papelgaming.com
sog06j9.png

Alexiaaa

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
ROMANYA
Ad
Alexia
Soyad
Alex
Discord
Best server cap 110 <3

IGN : Alexia

kursat979

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Kürşat
Soyad
Çelebi
Discord
Benim gibi solo oynayanların her saniyesinden keyif alabileceğiniz asla sıkılmayacağınız uzun soluklu server herkese bol şans
IGN : YellowClaw

Soft

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Soft
Soyad
Softy
Discord
Uzun zamandır Silkroad tarafında bu kadar özenli hazırlanmış bir server görmemiştim. Sistemlerin dengeli olması, emek verilmiş içerikler, oyuncu odaklı yapı ve kaliteli etkinlik planı gerçekten fark yaratıyor. Klasik aç-kapa serverlardan çok daha ciddi ve uzun soluklu bir proje olduğu belli. Silkroad keyfini yeniden yaşamak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim; bol oyunculu ve başarılı bir açılış olacağına inanıyorum.

IGN: Reis

PapelGaming

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
ANDORRA
Ad
Papel
Soyad
Gaming
Discord
Güzel yorumlarınız var ya… gerçekten tüylerimizi diken diken etti. 💚
Bazen saatlerce yaptığımız emeğin karşılığını bir cümlede almak, tüm yorgunluğu unutturuyor. “İyi ki varsınız” demeniz bize sadece mutluluk değil, daha iyisini yapma gücü veriyor.

İyi ki bizlerlesiniz, iyi ki bu aileyi birlikte büyütüyoruz.
Siz oyunda sadece bir oyuncu değil, bu dünyanın gerçek sahiplerisiniz. Her desteğiniz, her güzel yorumunuz ve her gülümseten mesajınız bizim için tarifsiz değerli.

Biz de sizlere layık olabilmek için, en güzel oyun deneyimini sunmaya devam edeceğiz.
Başta emeği geçen ekibimiz olmak üzere, bizi destekleyen herkese sonsuz teşekkür ve kocaman sevgilerimizi gönderiyoruz.

İyi ki varsınız ve bizim için çok kıymetlisiniz. ✨

MaxiResist

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Mehmet Fikret
Soyad
KÜÇÜK
Discord
Birçok server oynadım. Bu serverla karşılaşmam geçmişte zamanı ne kadar boş oyunlara harcadığımı bana gösterdi. İşim gereği her zaman müsait değilim ama oyunda hiç sıkılmıyorum. Aktivite hiç bitmiyor. Emeğinize sağlık
IGN : MaxiResist

trendofsilkroad

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Trend OF
Soyad
Silkroad
Discord

Papel-GAMING | 110 Cap EU/CH | Yeni Nesil Sistemler | New Battle Pass | Grand Opening 08 Mayıs 2026 | AÇILIŞTA 100K SİLK ETKİNLİĞİ | 50.000₺ REAL PAY​