Neler yeni

EXATLON ONLİNE | 80 CAP ONLY CH EMEK SERVER | İNDİRME VE ÜYELİK AKTİF ! | HERKES BURADA ! | BÜYÜK AÇILIŞ : 24 KASIM CUMA 21:00 - 24.11.2023 !

exatlon80ch

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Taylan
Soyad
Akgül
Discord

SRxqT.png

Merhaba !

Hepimizin bildiği üzere silkroad private serverler gerekse yönetimden kaynaklı gerekse kısa sürede kapanmadan kaynaklı en önemliside oyunlarda dönen PAY - INGAME muhabbetlerinden çekilmez ve oynanmaz hale geldi..

Sürekli 100-200 TL atıyoruz 1 hafta sonra kapanıyor diyen herkesi çok iyi anlıyoruz ve aldığımız karar doğrultusunda insanlara herşeyin para olmadığını kanıtlamak adına aynı zamanda eski oyuncuların çok daha iyi bildiği bir serüveni yani Silkroad Online 80 Cap' i tekrardan hizmetinize sunmak istedik..

Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığımız bu projeyi, gururla sizlere sunuyoruz..

Sorunsuz bir oyun deneyimi için çok çalıştık ve sorunsuz bir proje oluşturduk.

Umarım istediğiniz tadı | 80 Cap | Only CH | Drop System | Free Silk | Special Event | Job Based | serüvenimizde alacaksınız..

SRxqT.png

SRxqI.gif

CAP
80
IRK
CHINA
MASTERY
300
SİLK
SINIRSIZ (FREE SİLK)
EXP RATE
75x
SP RATE
100x
DROP RATE
10x
GOLD RATE
10x
ALCHEMY RATE
HARD
OLD SCHOOL
%100
JOB CEZASI
7 GÜN
GUILD CEZASI
YOK
ANAŞEHIR
JANGAN
MAX PLUS
+10 (NO ADV)
ADV
+1
JOB TEMPLE
AKTIF
MEDUSA
AKTIF
BOT GİRİŞLERİ
AKTİF
PH BOT
AKTİF (KERVAN KAPALI)

SRxqT.png

SRxqf.png

SRxqO.gif

Adv hariç maximum plus'a ulaşma ratemiz tablodaki gibidir..
SRx7S.png

SRx7L.gif

SRx7d.png

Oyunumuz Drob olarak herkesin çok sevdiği tek drob mantığı ile size sunulacaktır..

Clean , Final ve Seal of Sun olmak üzere sırayla ilerleyecektir..

Sos ve Moon drop oyunmuzdan tamamen kaldırılmıştır.

''Seal of Sun''lar 74 Lv+ tüm moblardan elde edilebilir..

Günde Ortalama 1 Adet Sun elde edebileceksiniz fakat + basma olayında sizi baya yorucu bir sahne bekliyor..

Oyunumuz Upgrade Levele uygun olarak Tasarlanmıştır..

Herşeyi tamamlayıp oyunu Sıkıcı görmeye başladığınız an itibari ile oyunumuz 90 Cap' e yükseltilerek yeni içeriklerle donatılacaktır.

SRxqT.png

Tüm Uniqueler 30-60 Dakika aralığında Spawn olur..

Aynı Zamanda Bütün Uniqueler STR - INT olmak Üzere ikişer adettir.

SR9mY.png

SRxqT.png

Başlangıçta vereceğimiz Gold miktarının az olması sizleri üzmesin

1-6 degree arası tüm itemler Npc'lerimizde 1 gold olarak ayarlanmıştır..

SRx7I.png

SRxqT.png

SRx7V.png

Magic Stone : 3m - Attrublity Stone: 2m - Astral: 30m - Immortal: 60m Şeklinde Ayarlanmaıştır.
Market Fiyatları günümüz ekonomisine göre uygun şekilde ayarlanmıştır.

SRx75.png

SPECIAL QUEST

Jangan daki ''Special Quest Manager'' dan alacağınız 20.000 Niya Hunter kesme görevi sonunda ''Quest Box'' ödülünü elde edebilirsiniz .

Ödül Hiç bir zaman Kapanmaz sürekli tekrardan alarak görevi yapabilirsiniz.

SRx7r.png

SRx7e.gif

Hotan bölgesi Kasılma alanı olduğu için Lag- Delay oluşmaması açısından Kervan Rotamızı,

JANGAN - DOWHANG olarak tek güzergaha bağladık..

Mal Alış: 50m
Thief Kazanç: 50m
Jangan - Dowhang
160m (Kar:110m)
Dowhang - Jangan
160m (Kar:110m)

SRx75.png

SPECIAL KERVAN

10:00 -- 14:00 -- 19:00 -- 22:00 -- 01:00

Aynı zamanda Günün belirli saatlerinde BANDIT SPECIAL KERVAN ile normal kervan Karınızın hemen hemen 2 Katı değerinde kar elde edebilirsiniz.

Special Kervan Mal Alış Fiyatı: 100m

Bandit - Jangan
200m (Kar:100m)
Bandit - Dowhang
480m (Kar:380m)

SRx7y.png

SRx7J.gif

Siz değerli oyuncularımızın asla vaz geçemediği JOB TEMPLE 80 Cap ' ta olmaz dediler YAPTIK !

Normalde 107 Lv + özelliklere sahip olan Job Temple Uniquelerini 80 CAP a uyarlayarak hizmetinizie sunduk..

JOB UNİQUE DROPLARI DİSCORDDA PAYLAŞILACAKTIR !

SRx7G.gif

Bütün el yakma skilleri 15 saniye Delay süresine tabi tutulup birbirine bağlanmıştır.

1JyBcx.png

Bütün buff skilleri 1 gün olarak ayarlanmıştır. Öldüğünüzde ve Teleport attığınızda silinecektir,

Ancak buff basma süreleri 0,2 sn delay ile anında basılmaktadır.

zi7TSH.png

Force bufflarındaki ''Vital spot' skillerinin tutma oranı %45 e indirilmiştir.

Fh91I7.png

44OWtJ.jpg
Snow Shield

Skillerini 80 cap'a uygun hale getirmek için 250 ınt sınırı getirildi.

3lPdpX.jpg
Heuksal

Glew skilindeki ilk skill buga sebebiyet verdiği için kullanıma kapatılmıştır.

ZTl57G.png
Grass Walk Speed

Speed bugu yapıldığı bilinen Speed lerin delay süresi 15 sn olarak ayarlandı.

SRx7X.gif

5aabol.png

Silkroad online' da 80 Level karekterlere göre zulüm gibi görünsede bir çok attacak değerlerini düşürerek,

80 Cap a uygun hale getirilen Medusa yı Hizmetinize sunduk..

Muhteşem ödüller sizleri bekliyor !

MDzyrG.png
5x TL Coin
oycr3e.png
1x Seal Sun Acc
vEV305.png
1x Wing Effecth
5x Arena Coin

SRxIS.gif

0Ihi2I.jpg

c4U6bi.jpg

QeSYaz.jpg

SRxdw.gif

SRxdh.png

JANGAN FORTRESS WAR !

Diğer kalelerden daha büyük olduğu için kale olarak Jangan Fortress War'ı tercih ettik..

Oyunumuzun Player durumuna göre Hotan Fortress War' aktif edilebilir.

Kale Kayıt
Hergün 00:00 - 23:59
Kale Savaşı
Pazar 21:00 - 22:30
Kale Ödülü
Real 500 TL

Son düzenleme:

exatlon80ch

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Taylan
Soyad
Akgül
Discord
Exatlon Online 80 Cap Only CH Emek Server | 24 KASIM CUMA 21:00 !
İNDİRME VE ÜYELİK AKTİF !
Grand Opening: YARIN 21:00

Web Site: https://exatlon80.online/download

Ravella

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Onur
Soyad
Demir
Discord
Oynamayın bunun serverini daha hakaretsiz konuşanları bile kaldıracak tahammülü yok ve discord üzerinde banlıyor ve belli ki birilerine free silk dağıtıyor bazı toplu gelen guildlere. çünkü bir oyuncu durduk yere server kuranı savunmaz Klasik her serverda var zaten. Oynacaklara iyi oyunlar...

exatlon80ch

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Taylan
Soyad
Akgül
Discord
Oynamayın bunun serverini daha hakaretsiz konuşanları bile kaldıracak tahammülü yok ve discord üzerinde banlıyor ve belli ki birilerine free silk dağıtıyor bazı toplu gelen guildlere. çünkü bir oyuncu durduk yere server kuranı savunmaz Klasik her serverda var zaten. Oynacaklara iyi oyunlar...
Oyun Free Silk, daha bunu bilmiyorsunuz karalamak istiyorsunuz. Discord kurulduğundan beri 1 kişi bile banlanmadı, tamam anlıyorum rakip serversiniz karalayıp kendinize oyuncu çekmek istiyorsunuz ama unutmayın yukarıda Allah var. bismillah dedik herkes hakettiğini yaşasın görsün, herkes kendi ekmeğini yesin iyi geceler dilerim.

dreamlife42

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
dream
Soyad
life42
Discord
Merhaba Arkadaşlar oyun sahibi hirsiz ve dolandiricidir. Büyük ihtimal'le mesajlari silicek yetkiside mevcut ama ben yine de bu yorumu yapmak istiyorum, bu adam hazir oyunlar ve hazir afişleri kullanarak oyun açiyor genellikle oyunlar bozuk ve 5 gün dayanmayip kapaniyor,fake hesaplar açarak tutan oyunlarin ekiplerine ingame teklifi veriyor kesinlikle OYNAMAYİN !!!

MarsEDIT

𝐕𝐒𝐑𝐎 𝐃𝐚𝐭𝐚𝐛𝐚𝐬𝐞, 𝐏𝐊𝟐 𝐄𝐝𝐢𝐭𝐨𝐫
Developer
Aileden Biri
Captain
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Ali
Soyad
Okumuş
Discord
Oyunun Databasesinden tutun Afişine kadar bana ait ! Ve tüm platformlarda paylaşıldı.
Aynı zamanda arkadaş Dolandırıcı 3 günde bir oyun açan İshak GÜNEŞ Namı DEĞER BURAK ALTINTAŞ TIR ! sakın oyuna girip kendi paranızı bu şahsiyetsiz 15 yaşındaki velete kaptırmayın

Son düzenleme:

Takao

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
TAKAO_KINOMIYA
Soyad
Kinomiya
Discord
Vur kaç loading. Uzak durulması gereken server. Paranızı çöpe atmayın kendisini uyanık zanneden bir kişi kendisi. Piyasada bunlara ekmek yedirmeyin !!!!!!111

exatlon80ch

Aileden Biri
Private Server Sahibi
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Taylan
Soyad
Akgül
Discord
SR8Qh.png

HERKESE MERHABA !

BU TARZ İNGAME PAY İSTEYİP ALAMAYINCA ÖZELDEN OYUNUMUZU KARALAYANLAR OLDUĞUNU FARKETTİK.

EXATLON ONLİNE OLARAK ZATEN AMACIMIZ BÖYLE DURUMLARA DUR DEMEKTİR.

KUL HAKKI YİYENLERE İNAT NO PAY NO İNGAME ! HERKES EŞİT PROJEMİZ BU AKŞAM 21:00 SİZLERLE BULUŞACAKTIR.

Exatlon Online 80 Cap Only CH Emek Server | İNDİRME VE ÜYELİK AKTİF !

BÜYÜK AÇILIŞ: BUGÜN 21:00

ASLA PAY - İNGAME TARZI ŞEYLER YOKTUR TEKLİF ETMEYİN İFŞALIYORUZ, KUL HAKKINA GİRMEYECEĞİZ !**

Web Site: https://exatlon80.online/download

Ravella

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Onur
Soyad
Demir
Discord
Oyun Free Silk, daha bunu bilmiyorsunuz karalamak istiyorsunuz. Discord kurulduğundan beri 1 kişi bile banlanmadı, tamam anlıyorum rakip serversiniz karalayıp kendinize oyuncu çekmek istiyorsunuz ama unutmayın yukarıda Allah var. bismillah dedik herkes hakettiğini yaşasın görsün, herkes kendi ekmeğini yesin iyi geceler dilerim.
Discord nickim --- Gipsy Danger eğer bakılabiliyorsa atılanlar listesinden adımı görebilirsin. İkincisi ne bugüne kadar server açtım nede açmaya imkanım oldu. hiç bir şey göremiyorsan kişilerin konuştuğu bölgedeki yazılarımı okuyup sonrada birdaha ortalarda görünmediğimi görebilirsiniz. Yazımı bile yarım kestirdi her kim yaptıysa. İnsan en azından cevap verir öyle banlar.... Kaldıki banlanacak bir harekette bulunmadım pw serverlarından bıktım hepiniz milleti didikleyip 1 ay içinde server kapatıyorsunuz belkide piyasada 10 tane serverin var. Artık yeni bir sro açılınca eski id pw mi giriyorum direk oyuna alıyor... Okadar komiksinizki bari eski verileri silin. Ha sen belki gerçekten ilk serverından falan fıstık ama discordda gördüğüm kadarıyla hiiç sanmıyorum. Durmak yok saplamaya devam

Ravella

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Onur
Soyad
Demir
Discord
Discord nickim --- Gipsy Danger eğer bakılabiliyorsa atılanlar listesinden adımı görebilirsin. İkincisi ne bugüne kadar server açtım nede açmaya imkanım oldu. hiç bir şey göremiyorsan kişilerin konuştuğu bölgedeki yazılarımı okuyup sonrada birdaha ortalarda görünmediğimi görebilirsiniz. Yazımı bile yarım kestirdi her kim yaptıysa. İnsan en azından cevap verir öyle banlar.... Kaldıki banlanacak bir harekette bulunmadım pw serverlarından bıktım hepiniz milleti didikleyip 1 ay içinde server kapatıyorsunuz belkide piyasada 10 tane serverin var. Artık yeni bir sro açılınca eski id pw mi giriyorum direk oyuna alıyor... Okadar komiksinizki bari eski verileri silin. Ha sen belki gerçekten ilk serverından falan fıstık ama discordda gördüğüm kadarıyla hiiç sanmıyorum. Durmak yok saplamaya devam
Yazmayı unuttum hiç bir şey free değildir. Yok cave yok mob coin yok extra kervan gold adı altında o preyi satıyorsunuz benim real ile alacak imkanım yoksa birileri patır patır silk satıp kendi itemlerini diziyor o sıra bizde mal gibi kervan çek. Sonrada 2'ci gün adam thieves ve 1v8 atıyorlar. Madem item satacaksın adam gibi para ile item sat. gizli oyunlarla milleti itemletiyorsunuz normal oynamaya çalışanlarda kendi elleri ile adamları itemliyorlar. Sırf bir pre bir avatar alabilmek için. İtemi satta belki normal oyuncuda çeker

Ravella

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Onur
Soyad
Demir
Discord
Vur kaç loading. Uzak durulması gereken server. Paranızı çöpe atmayın kendisini uyanık zanneden bir kişi kendisi. Piyasada bunlara ekmek yedirmeyin !!!!!!111
Türkiye vur kaç cenneti zaten. Sen bu adama dava açsan dava min 3 yıl, illaki kazanacaksın ama mahkeme diyecek ki kazandın 3 yıl önce ne kadar zarar ettin 100 tl. tamam 100 tl iade. Öyle aaa beni çarptılar diyip milyonluk dava açamıyorsun. Ülkemiz zengine her türlü hakkı verirken fakirin davalarla zenginleşmesinin bile önünü kapatıyor. Fırsatçılarda yakaladığını didikliyor. Vergilerini bile ödemedikleri gibi kara para olaylarıda dönüyordur private serverlarda.

Ravella

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
Onur
Soyad
Demir
Discord
Son olarak oyunlardaki nickim'de Ravella hiç kimse ile sohpetim olmasa dahi bir çok server oynadığımdan illaki tanıyanlar çıkar. Hemen üzerime rakip server bilmem ne yapıştırmaya kalkma çakallığın kendine! Buraya gelip verip veriştirme nedenim zaten belli Discord'dan atılmam. Hepiniz bir şirkete bağlı çalışanlarsınız yada şirketten 2 yıllık sunucu parası ödeyip zaten oyunuda yapıyor adamlar aldığınız serverı aç kapa aç kapa, edit parası öde isim değiştirt adamlara gene aç kapa aç kapa... Aynı serveri yedirebildiğin kadar yedir. Ben buraya yazıyorum ama her server kurucusu aynı yok 5 aylık yok 10 aylık proje hadi ordan. Bu oyunu zamanında millet kendi pc sine kurup mahalle arkadaşları ile oynuyordu. Oyunun dosyaları çalıntı ve hazır zaten oyun mu yapıyorsunuzda 5 ay mücadele ediyorsunuz. Hepinizinde açıklamaları benzer. Hepsi kervan yolu kısıtlama, joba müdahale amaç 2 gün fightlasınlar zayıf olan serverı erken bıraksın hırslanmasın bende rahatça kapatayım zaten server boş olunca yaa noluyoruz da olmuyor.

kaizen8524

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
İlhan
Soyad
Güneş
Discord
Kaizen hesabım neden banladi?

Ekli dosyalar

• IMG_20231128_224907.jpg
    IMG_20231128_224907.jpg
    6.2 MB · Görüntüleme: 82

serdarsh

Aileden Biri
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
serdar
Soyad
sahin
Discord
Son olarak oyunlardaki nickim'de Ravella hiç kimse ile sohpetim olmasa dahi bir çok server oynadığımdan illaki tanıyanlar çıkar. Hemen üzerime rakip server bilmem ne yapıştırmaya kalkma çakallığın kendine! Buraya gelip verip veriştirme nedenim zaten belli Discord'dan atılmam. Hepiniz bir şirkete bağlı çalışanlarsınız yada şirketten 2 yıllık sunucu parası ödeyip zaten oyunuda yapıyor adamlar aldığınız serverı aç kapa aç kapa, edit parası öde isim değiştirt adamlara gene aç kapa aç kapa... Aynı serveri yedirebildiğin kadar yedir. Ben buraya yazıyorum ama her server kurucusu aynı yok 5 aylık yok 10 aylık proje hadi ordan. Bu oyunu zamanında millet kendi pc sine kurup mahalle arkadaşları ile oynuyordu. Oyunun dosyaları çalıntı ve hazır zaten oyun mu yapıyorsunuzda 5 ay mücadele ediyorsunuz. Hepinizinde açıklamaları benzer. Hepsi kervan yolu kısıtlama, joba müdahale amaç 2 gün fightlasınlar zayıf olan serverı erken bıraksın hırslanmasın bende rahatça kapatayım zaten server boş olunca yaa noluyoruz da olmuyor.
sizde hemen para yatırmayın power lvl olan oyunlara paar yatırılmaz gerzekkk ben daha hiç yatırmadık öyle zevkimi alıp çıkıyorum bir oyunda 1 günde 80 veya son lvl oluyorsan birde free silkse 100de 100 hile dönücek demektir.