Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ERESİN ONLINE | 120 CAP | PVP | FREE SİLK | JOB | ALL İTEMS 1 GOLD | 20.10.2023 21:00
ustam s.a öncelikle hayırlısı olsun heyecanla bekliyorum client indirip girdiğimde check ' e girmiş beta açılcakmı yoksa sadece gününmü bekliyor bu arada çok keyifli soluklu olmuş tatmin etti heyecanla bekleyişteyiz. Allah utandırmasın
ustam s.a öncelikle hayırlısı olsun heyecanla bekliyorum client indirip girdiğimde check ' e girmiş beta açılcakmı yoksa sadece gününmü bekliyor bu arada çok keyifli soluklu olmuş tatmin etti heyecanla bekleyişteyiz. Allah utandırmasın
Beta girdim gerekli kontrolleri yaptım. Fakat pvp sw de godbless'in %130 olması sonra rogue buildin koşmasının kapalı olması gibi durumlar çok saçma. Bu yüzden kendi adıma sw ye girmeyi düşünmüyor ve oynayan arkadaşlara da tavsiye etmiyorum.. Genede bir emek vermişsiniz bu yüzden başarılar. Kolay Gelsin