güzel dilekleriniz için teşekkürler <3güzel bi serüven olur umarım beklemedeyim <3
ne anlatıyorsun dostum senBenim discord grubuma gelip reklam atıp karalama yaptı düşünün ne kadar karaktersiz bir GM olduğunu server sahibinin iletişim bilgileri var ama başına neler geleceğinden haberi yok daha. Bu server'da oynamak isteyen varsa oynasın ama emekleri heba olacak her gün saldırı yapacağız hodri meydan karaktersiz.
en sonki server 24 gün açık kaldı fake accountlarla yazmasanız keşke.yardımlı server daha önceki serverlarındada oynamıstık 3 güne kapanmıştı tam vur kaç
24 gün oynattı adam en sonki serverinde boş boş konuşmayınbunun serverında oynadım daha önce vurguncunun teki serverı 2-3 gün açık tutuyor sonra serverı kapatıp kaçıyor aklı olan kendine saygısı olan oynamaz burayı sonuçta emek veriyoruz para veriyoruz ve parayı sokaktan toplamıyoruz
discord grubuma gelip karalama yaptı bu şerefsiz yok bu sw yi oynamayın benim serverıma gelin link filan bırakmalar bu serverı oynayanın kendine saygısı yoktur böyle karakteri olmayan insanlar ile yol yürünmez arkadaşlar.ne anlatıyorsun dostum sen
boşver kardeş bizim serverada aynılarını yapmıslardı bu adamlar pay ve ingame ci adamlar reklam ları bile böyle bu adamların 2 tane guilde şimdiden ingame verdilerdiscord grubuma gelip karalama yaptı bu şerefsiz yok bu sw yi oynamayın benim serverıma gelin link filan bırakmalar bu serverı oynayanın kendine saygısı yoktur böyle karakteri olmayan insanlar ile yol yürünmez arkadaşlar.