Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Armada Online | 100 CH Emek Server | Drop Sistem Jupiter Dungeon | Beta Açılış 12.02.2024 Büyük Açılış 16.02.2024 - CUMA GÜNÜ 21:00 ! FW ÖDÜL 5000TL
Herkese selamlar ve şimdiden hayırlı olsun.
Emek ve pvp server sevenler için mükemmel bir server olacak. Kurucular yıllardır bu işin içinde ve oyuncuların ne istediğini bilen insanlar. Hep birlikte keyifli, güzel oyunlarımız olsun.
Herkese selamlar ve şimdiden hayırlı olsun.
Emek ve pvp server sevenler için mükemmel bir server olacak. Kurucular yıllardır bu işin içinde ve oyuncuların ne istediğini bilen insanlar. Hep birlikte keyifli, güzel oyunlarımız olsun.
Öncelikle Emeğinize sağlık, Uzun zamandır tanıtım konularına göz gezdiriyorum çok özen gösterilmiş emek verilmiş inşallah karşılığını fazlasıyla alırsınız.
Öncelikle Emeğinize sağlık, Uzun zamandır tanıtım konularına göz gezdiriyorum çok özen gösterilmiş emek verilmiş inşallah karşılığını fazlasıyla alırsınız.
Yalan konuşuyorsun Bana Farklı Bir sw reklamını yaptığıma dair 1 kanıt göstersene İşiniz gücünüz dümen Merak etme yasal olarak dolandırıcılık yaptığına dair Dilekçe verildi
Yalan konuşuyorsun Bana Farklı Bir sw reklamını yaptığıma dair 1 kanıt göstersene İşiniz gücünüz dümen Merak etme yasal olarak dolandırıcılık yaptığına dair Dilekçe veril😂