- Ülke
- TÜRKİYE
- Ad
- ArienOnline
- Soyad
- Discord
Su zamana kadar gördüğüm en iyi tanıtım olabilir. Sistem çok iyi beklemedey
Her anınızı dolu dolu yaşayabilmeniz için 80 cap sınırını aştık ve her detayı özenle tasarladık. Umuyoruz ki, beklentilerinizi karşılayarak unutulmaz bir oyun deneyimi sunacağız.Su zamana kadar gördüğüm en iyi tanıtım olabilir. Sistem çok iyi beklemedeyiz.
Çok teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir sunucu açacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.Başarılar güzel tanıtım ING:_RazoR
"Çok teşekkür ederim. Arien Online’ın çok kaliteli hizmet vereceğinden şüpheniz olmasın."En detaylı en uğraşılmış tanıtım birde açılışı görelim ne sürprizler bekliyor bizi elinize sağlık yanınızdayız
Esdeath
çok teşekkür ederimEn detaylı en uğraşılmış tanıtım birde açılışı görelim ne sürprizler bekliyor bizi elinize sağlık yanınızdayız
Esdeath
bekliyoruz...Gayet başarılı güzel bir servere benziyor 08.11 de ordayız
Xalo2121
kaç kişisinizHer şey mükemmel gözüküyor sorunsuz açılış bekliyoruz, orda olacağız.
IGN: Ncredible
kaç kişisinizHer şey mükemmel gözüküyor sorunsuz açılış bekliyoruz, orda olacağız.
IGN: Ncredible
teşekkürlerHarika sistem elinize sağlık
IGN: Senna
teşekkürlerBeklemedeyiz mükemmel Play2Win sistem olmuş
IGN: Maybe
teşekkürlerHayırlı olsun güzel gözüküyor
IGN: Bossy
teşekkürlerHayırlı olsun
IGN: Jaggz
merhabalar beta 1 gün ertelendi 08.04.2025 sabah saatlerinde linkler paylasılcakSELAMUN ALEYKUM OYUN COK GUZEL GORUNUYOR AMA OYUN INDIRME LINKKI YOK INDIREMIYORUZ BETAYA GIRECEZ NEZAMAN LINK YUKLICEKSINIZ ??????????
Çok güzel bir oyun olmuş elinize sağlık.
teşekkürlerÇok güzel bir oyun olmuş elinize sağlık.
Destroyer
teşekkürler<3Mükemmel bir sunucu 80 ve 110 cap sunucularının tadı hala damağımda
IGN: Catch
teşekkürlerelınıze saglık beklemedeyız
IGN : KUQA
Merhaba, JoymaxTR ailesine hoş geldiniz. Görüyoruz ki bir reklam engelleyici kullanıyorsunuz. JoymaxTR, oyun tanıtımları ve reklamların bir arada olduğu bir platformdur ve bu reklamlar sayesinde sizlere daha geniş bir oyun dünyası sunabiliyoruz. 🎮
Reklam engelleyicinizi kapatarak, JoymaxTR'nin sunduğu oyun tanıtımlarını ve içerikleri destekleyebilirsiniz. Bu, hem topluluğumuza katkıda bulunmanızı sağlar hem de tüm içeriklere sorunsuz bir şekilde erişmenize yardımcı olur. 💖
👉 AdBlock'u Kapat ve JoymaxTR'nin Keyfini Çıkar!
Teşekkür eder, Keyifli forum deneyimleri dileriz. 😊