- Ülke
- TÜRKİYE
- Ad
- .
- Soyad
- .
- Discord
- Katzerr#2752
Merhaba Arkadaşlar Adım Hasan 30 Yaşındayım Vsro Aleminde Çoğu forumlarda moderatörlük yaptım
Server edit işleriyle uğraşıyorum şuan için sadece joymaxtr moderatörüyüm
İletişim
Facebook
Discord : stuffX [Hasan]#5887
İletişim Adresimden bana rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Server edit işleriyle uğraşıyorum şuan için sadece joymaxtr moderatörüyüm
İletişim
Discord : stuffX [Hasan]#5887
İletişim Adresimden bana rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Hazır Database Ücretli
- 80 Cap
- 90 Cap
- 100 Cap
- 110 Cap
- 120 Cap
- 80 Cap
- 90 Cap
- 100 Cap
- 110 Cap
Vsro Ücretli Hizmetler
- Kendinize ait olan databasenizde bulunan sorunlar ve buglar.
- Kendinize ait olan databasenize eklemek istedğiniz eklentiler.
- Server Online server ömrü boyunca destekler yaşanacak herhangi bir sorun vb. [ Ek ücret talep etmiyorum hergün her saat ]
- Aklınıza gelebilecek ve eklenmesi mümkün tüm eklentiler skill item vb.
- Kervan rate Kervan yolu vb editler.
- Yeni map vb eklentiler.
- Model Switcher
Aşamalar. Hazır Database Ücretli
- Database Satın Alındı özellikler bilgilendirildi kendinize göre düzenleme işleminiz bağzı yerleri değiştirmeye başladınız.
- Databasede yapacağınız tüm değişiklikler kendinize göre düzeltmeleriniz ücretsiz olarak ayarlatabileceksiniz.
- Hazır database hizmetindeki databaseler daha önceden kullanılıp player'lar tarafından denenmiş herhangi bir sorun olmadan oyun zevki yaşatılmıştır.
- Serveriniz Online olana kadarki tüm hizmetler ücretsiz. Akabinde Serveriniz kapanana kadar oluşabilecek tüm sorunlara müdehale etmek için sizin yanınızdayım Server Offline oluncaya kadar.
Aşama 2. Clean Database Ücretli
- Hazır databaseden farklı olarak sizlerin aklındaki oyun tarzını 0'dan oyuna yansıtıyoruz.
- Tüm Eklemeler sizin hazırlamış olduğunuz text'deki gibi oyuna aktarılıyor.
- A'dan Z ye tüm editler 0 tertemiz daha önce tek bir edit dahi görmeyen databaseler üzerine kurulacak.
- Hazır Databaseye göre maliyet birazdaha fazla olucak çünki 0'dan tüm editleri baştan sizin tasarladığınız gibi yapılacağı için uzunca bir uğraş gerektirecek.
- Serveriniz Online olana kadarki tüm hizmetler ücretsiz. Akabinde Serveriniz kapanana kadar oluşabilecek tüm sorunlara müdehale etmek için sizin yanınızdayım Server Offline oluncaya kadar.
Son düzenleme: