Merhaba Arkadaşlar Newer Online 140 90 tüm caplerini oynamış birisi olarak yazıyorum bu sadece oynayacak arkadaşlara karşı bir önbildirimdir nasıl iyi bildirim yapılıyorsa aynı ifade özgürlüğü çerçevesinde yazıyorum. 2 seneden fazla oynadım bu 2 senelik süreçte smc den (gm konsolundan) oyunda muadili olmayan itemler yapılmış buda oyun içi karakterden karaktere satışla bir kişinin eline bu düzeyde iki çar geçmiştir. Nick = Pandora ve Wrath whell sistem olduğu için 11/11 acc set 11/9 str set gibi setlerin o zaman ki durumda muadili oyun içinde yapılma olasılığı yoktu. Yönetime bildiri geçildi inceleyeceğiz dediler ve karakterlere erişimi 5 gün kapattılar ve sonunda adam para harcamış ayıp olucak diyerek tekrar açtılar. bu arkadaş gm gibi dolaştı epey bi süre ortalıkta kimse yanaşamıyordu. Gün geldi bu günlere 3 4 milyon silk ile tl bazında 50k tl den fazla para ile yapılmış karakteri bu editli item satın alıp oynayan arkadaşın şikayeti ve yönetime olan maddi etkisi karşılığında el emeğiyle yapılmış karakteri incelemeye alıp üzerine itemleri bozup bir açıklama yapılmadan emeğe çökmek hakkı gaspetmek gibi durumlar olduğunu bilerek değerlendirin. bu oyunda bir gece petler dolusu 10 ar k whell türlerinden gm dışında oyunda 300 400k tl para dağıtmayan birinin dağıtamayacağı şeyler dağıtılması gibi konular dönüyor bilerek oynayın.