Neler yeni

Item Drop Grup ayarlamak artık çok kolay

Noamnestyy

NoAmnesTyy
Aileden Biri
Captain
Ülke
TÜRKİYE
Ad
İbrahim
Soyad
Özkan
Discord
İbrahim Özkan#0001
Selamun aleyküm arkadaşlar

Zamanında benimde kafamın karıştığı item drop grup olayı artık basitleştirilmiş bir şekilde copy paste yöntemiyle sizlere sunuyorum.

( Tek yapmanız gereken Düşmesini istediğiniz itemlerin ID lerini ve eklemek istediğiniz mob veya uniqlerin ID lerini gerekli yerlere girmek. Sonrasında sadece RefItemGroupID stunlarındaki ID lerin sizinkileriyle çakışmaması için DB nızı kontrol edip ona göre yeni ID verin) ...

Txt halinde hazır şekilde paylaşıyorum unutmayın sadece ID değiştirin.
Dosyalardaki hali hazır kodlarda 13 dg A B C yani (nova , moon, sun) şeklinde drop ayarlıdır bunları dilerseniz değiştirebilirsiniz.

Konu başka bir forum'dan alıntıdır.

JoymaxTR Reklam Engelleyici Tespit Etti! 😊

Merhaba, JoymaxTR ailesine hoş geldiniz. Görüyoruz ki bir reklam engelleyici kullanıyorsunuz. JoymaxTR, oyun tanıtımları ve reklamların bir arada olduğu bir platformdur ve bu reklamlar sayesinde sizlere daha geniş bir oyun dünyası sunabiliyoruz. 🎮

Reklam engelleyicinizi kapatarak, JoymaxTR'nin sunduğu oyun tanıtımlarını ve içerikleri destekleyebilirsiniz. Bu, hem topluluğumuza katkıda bulunmanızı sağlar hem de tüm içeriklere sorunsuz bir şekilde erişmenize yardımcı olur. 💖

👉 AdBlock'u Kapat ve JoymaxTR'nin Keyfini Çıkar!

Teşekkür eder, Keyifli forum deneyimleri dileriz. 😊

Reklam Engelleyicimi Kapattım