Neler yeni
MTG / 80 CAP/ 10.05.2025 / BU SESSİZLİĞİN BAŞARISI ÇOK GÜRÜLTÜLÜ OLACAK !!!

Ayın Konusu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun !

Bu konu sonsuza kadar sabitlendi.

admin

Joymax Family
Forum Yöneticisi
VIP Üye
Aileden Biri
Ülke
TÜRKİYE
Ad
JoymaxTR
Soyad
Family
Discord
JoymaxTR#7857
🇹🇷 29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

🇹🇷 Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

🇹🇷 Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir. Efendiler! Yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz.

🇹🇷 Benim nâçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.​

Son düzenleme:

kalem13

Aileden Biri
Aileden Biri
Ad
fırat
Soyad
yılmaz
Discord
🇹🇷 29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

🇹🇷 Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

🇹🇷 Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir. Efendiler! Yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz.

🇹🇷 Benim nâçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.​

JoymaxTR Reklam Engelleyici Tespit Etti! 😊

Merhaba, JoymaxTR ailesine hoş geldiniz. Görüyoruz ki bir reklam engelleyici kullanıyorsunuz. JoymaxTR, oyun tanıtımları ve reklamların bir arada olduğu bir platformdur ve bu reklamlar sayesinde sizlere daha geniş bir oyun dünyası sunabiliyoruz. 🎮

Reklam engelleyicinizi kapatarak, JoymaxTR'nin sunduğu oyun tanıtımlarını ve içerikleri destekleyebilirsiniz. Bu, hem topluluğumuza katkıda bulunmanızı sağlar hem de tüm içeriklere sorunsuz bir şekilde erişmenize yardımcı olur. 💖

👉 AdBlock'u Kapat ve JoymaxTR'nin Keyfini Çıkar!

Teşekkür eder, Keyifli forum deneyimleri dileriz. 😊

Reklam Engelleyicimi Kapattım